Horoscop

Valabil pe 24 iunie

Berbec: Poate angajați o firmă care să vă lucreze ceva pe-acasă, în curte, să vă construiască un garaj, un atelier, un beci. E posibil să apară cineva care să vă aprindă imaginația și să vă faceți planuri de viață în doi, pentru că nu vreți să ratați șansa de a fi fericiți.

Taur: O să vă faceți timp și pentru nepoți, pentru copiii din familia lărgită care se pot juca împreună sau să practice un sport de echipa. O să mai dați niste bani, probabil, ca să încheiați o situație școlară, poate-i îndrumați și pe copii spre un club școlar, profesional, să-și cultive niste aptitudini.

Gemeni: E cineva care-și face curaj să se întoarcă și să vă continuați relația sentimentală pentru că se poate. Încep să vina spre voi banii pe care-i așteptați de multă vreme și daca sunt din cei împrumutați altcuiva o să vă mai gândiți de două ori înainte de a le mai da acelor oameni data viitoare.

Rac: O să rectificați niste acte până să aveți toate semnăturile ca să puteți face achiziții, să luați un credit, să vă cumpărați o casă. Sunteți pe punctul de a semna un contract și trebuie să fiți foarte atenți cu fiecare paragraf să nu vă treziți că sunt și lucruri cu care nu sunteți de acord.

Leu: Poate vine rezultatul unor analize medicale și o să vă înzdrăveniți dacă o să urmați tratamentul prescris. Se poate să primiți un ajutor substanțial din partea cuiva apropiat și să rezolvați o problemă legată de familie și poate una medicală.

Fecioară: Or să vă fie apreciate niște produse, o să le puteți vinde și să strângeți niște bani. Poate va trebui să amânați niște demersuri, o lucrare de echipă, pentru că apar niște probleme. Unii vor absenta și n-o să aveți prea mult spor.

Balanță: O să puteți da un examen, din nou, sau să faceți o contestație și să vă luptați pentru un scor mai bun, mai mare. O să fie nevoie să acordați o și mai mare atenție unor acte, ca să vă puteți deplasa, ori să faceți niste investiții, să aveți un statut clar, să fie stabilitate.

Scorpion: Se pare că o să legalizați o situație, că o să rezolvați, în sfârșit, probleme mai vechi și o să vă restartati, să începeti proiecte noi. Poate vi s-a aprobat o amânare a biletelor de vacanță, să plecați în altă perioadă decât cea în care hotărâserăți inițial și o să începeti pregătirile.

Săgetător: O să vă puteți recupera banii de care aveți nevoie și o să-i folosiți pentru o vacantă sau puneți deoparte pentru o nuntă. E momentul să mai luați câte ceva nou pentru casă și să amenajați și un teren, un spațiu de joacă, de sport, de relaxare pentru familie și prieteni.

Capricorn: Se poate să recuperați niște bani și să aveți pentru tot felul de cheltuieli., multe dintre ele neprevăzute. O să reglați o situație contractuală, poate apar noi colaboratori, se schimbă ceva în cadrul echipei cu care lucrați și ar trebui să vă meargă și mai bine.

Vărsător: E o chestiune de ordin sentimental și o să scăpați de frământări dacă o să vorbiți despre ce vă supară și ați vrea să se îndrepte. La serviciu sunt lucruri de pus la punct și daca lasați totul în ordine o să puteți începe lucruri noi care să vă aducă un plus de prestigiu în scurt timp.

Pești: O să mai cheltuiți niste bani că să aduceți un plus de confort și fizic și vizual, acasă, dacă sunt și ai voștri de acord. Se poate să reluați un hobby și să vi se alăture niste prieteni și poate lucrați la ceva care să vă aducă bani, ca un fel de extrajob, cu care să vă suplimentați veniturile.

Vizualizări: 982

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: