Horoscop

Valabil pe 23 iunie

Berbec: Poate faceți o rezervare la munte, la mare, le puteți și combina, și să vă luați o porție de respiro în curând. O să vă consultați cu ai voștri să se vadă pe ce vreți să cheltuiți o parte din economii - c-aveți de cumpărat cate ceva pentru casă și trebuie hotărât ce anume.

Taur: Încă mai aveți șanse să recuperați niște bani care provin din colaborări și alte surse colaterale. Poate aveți de încheiat o situație școlară și să mergeți mai departe să alegeți o secțiune, niste opționale, ceva care să vi se potrivească.

Gemeni: O să semnați acele acte care stau de mult pe masa unor autorități și o să faceți progrese, vă luați casă, serviciu, vă duceți la o școală. Se poate s-aveți de plătit o rată și să vă chivernisiți banii să v-ajungă și pentru restul cheltuielilor, deloc puține în perioada asta - e de reglat partea asta, financiară.

Rac: Se poate să primiti acei bani pentru care ați făcut demersuri și o să vă faceți planuri cu ei - să faceți niste achiziții. Se poate să-ncepeti proiecte noi, pe unele le-oți fi arvunit la începutul anului, dar a venit pandemia și-a blocat orice inițiativă - acum îi dați drumul.

Leu: O să fie mai mult de muncă, dar vin satisfacțiile, banii, o să treceți la nivelul următor - cu gradație, după-atât treabă. O să puteți rezolva niște probleme de sănătate, dar se poate să vă duceți și la bancă, să vă interesați de rată, dobândă, depozite și alte produse bancare, să vă faceți o idee.

Fecioară: O să vă dați întălnire cu niște colaboratori să vedeți în ce condiții ați putea reîncepe proiectul care v-a adus beneficii. Se pare c-o să le puteți cere șefilor banii pe care vi i-au promis mai demult și ca să fiți și mai siguri să le faceți un apropo, le dați email, telefon.

Balanță: V-așteaptă cineva să vă duceți, fie cu treabă, fie într-o vacanță pe undeva prin lume și o să găsiți voi o soluție. O să primiti o confirmare, poate vi se aprobă niste cereri și o să vă puteți cumpăra o casă, ori cu banii de la bancă să vă luați o mașină sau să plecați în concediu.

Scorpion : Poate alegeți o variantă de studiu care să fie convenabilă, s-aveți bani de taxe, dar în primul rând să vă placa materiile. O să știți ce-ați făcut la un examen, vin rezultatele și o să vă puteți relaxa, să vă gândiți încotro să plecați în vacanță, să vă refaceți dup-atâta învățat.

Săgetător: Aveți niste facturi, taxe, de achitat și să mai primiti un rest de bani - verificați contul să vedeți dacă a intrat. Se poate să semnați un contract despre care ați vorbit prin iarnă și să dați drumul, să puneți în practică ideea, să faceți rost de bani.

Capricorn: Cineva cu care vă puteți și căsători vine la voi să afle cam în ce ape vă scăldați și să vă ceară să-l includeți în planul vostru de viață. Poate-aveți de dat vreo probă practică, să faceți dovada unor aptitudini tehnice și să vă angajați undeva, să câștigați bani.

Vărsător: Or să vi se plătească orele suplimentare și să vă mai echilibrați și voi cu banii, să vă puteți mișca. Au rămas niște lucruri de corectat, la serviciu, se poate să vi se returneze niște acte pe care să le redactați corect, de data asta, să puteți primi aprobări.

Pești: Se poate să apară un copilaș în familia voastră, iar în cazul unora dintre voi să câștigați custodia unui copil. Relația sentimentală se reanimă brusc și o să vă faceți planuri de căsătorie, macar pentru anul viitor, dacă acum o să vă fie greu să invitați prieteni, rude.

Vizualizări: 903

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: