Horoscop

Valabil pe 20 iulie

Berbec: E posibil să vă facă o vizită nişte rude apropiate, surori, verişoare, cumnate şi să puneţi umărul la un eveniment de familie. Se poate să reamenajaţi un colţişor de casă, ori poate în grădina construiţi un foişor, montaţi o piscină, creaţi un spaţiu de relaxare.

Taur: Poate urmaţi nişte cursuri on line, vă duceţi la un interviu şi o să fie cu succes – poate semnaţi un contract. E posibil să luaţi nişte bani din urmă şi să mai achitaţi din facturile mari, şi să mai puneţi deoparte şi ceva bănuţi pentru momentele mai delicate.

Gemeni: E posibil să aflaţi ce simte pentru voi fiinţa pe care o iubiţi şi să luaţi împreună o decizie pe termen – nelimitat – să vă căsătoriţi. Se poate să primiţi bani, cadouri, ceva care să vă recompenseze pentru o muncă suplimentară, şi să fie încurajator pentru mai departe.

Rac: E rost de niște bani și de o posibilă colaborare. La orizont este și o plecare de câteva zile. Se rezolvă din mers o serie de lucruri pentru care v-aţi zbătut vreme îndelungată şi o să faceţi progrese la slujbă, la şcoală, o să luaţi vreun premiu.

Leu: În plan este o ieșire pentru o perioadă mai mare de timp şi o să luaţi nişte decizii legate de casă, de cei pe care-i lăsaţi aici. O să fie din nou mult de lucru la serviciu, e un efort în salturi, dar o să iasă totul – ca la carte şi-or să vină şi banii, cât de curând.

Fecioară: Putem vorbi aici de o asociere cu niște oameni pentru un randament şi mai bun la slujbă. Poate vă-ncumetați să bateţi pe la alte uşi, să vă găsiţi un serviciu convenabil, c-aveţi nevoie de bani şi fără o negociere prealabilă, poate nu veţi primi suma dorită.

Balanță: Sunt lucruri, produse, cu care vă puteţi face reclamă şi să vă asiguraţi un câştig cu care să faceţi față cheltuielilor suplimentare. Se poate s-aveţi o problemă juridică de rezolvat şi o să cereţi sfaturi ca să vă apăraţi nişte drepturi, poate vă angajaţi un avocat care să vă reprezinte.

Scorpion: O să legalizaţi nişte acte, unele or fi expirat şi le reactualizaţi ca să vă puteţi deplasa încolo şi-ncoace. Poate vă interesaţi la bancă de un credit, de amânarea unor rate, ca să vă descurcaţi cu celelalte lucruri pe care le-aveţi de plătit, să nu rămâneţi în pană de bani.

Săgetător: Cu sănătatea staţi destul de bine, poate-ati ţinut vreo dietă şi-aţi mai eliminat din probleme. e cineva care vrea să colaboraţi fie la serviciu, fie în particular, poate e o activitate de timp liber şi care v-ar aduce satisfacţii morale.

Capricorn: E posibil să luaţi nişte bani, chiar şi din urmă şi să aveţi de cheltuială zilele astea, mai ales dacă o să ieşiţi din casă, c-o să vă coste. E cineva care vă scoate la cafea că simte un potenţial de relaţie – şi nu se-nșeală.

Vărsător: Din punct de vedere sentimental, ziua e nuanţată frumos şi o să vă meargă şi mai bine în relaţie, sau abia acum apare cineva cu care puteţi forma un cuplu. Se poate s-aveţi în plan o deplasare şi să vă interesaţi în primul rând de starea maşinii, să n-aibă vreo hibă, mai bine daţi pe la service.

Pești: O să fiţi inventivi şi poate scoateţi la vânzare ceva care v-ar asigura banii pentru o deplasare la munte, sau la malul mării. Poate renunţaţi la un contract în favoarea altuia şi o să vă permiteţi o plecare, şi să faceţi nişte achiziţii de care are nevoie întreaga familie.

Vizualizări: 923

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: