Horoscop

Valabil pe 30 iulie

Berbec: Poate faceți comandă de lucruri noi pentru casă și o să vă regândiți estetica locuinței, că să aveți alt confort vizual. Poate vi se cer niște acte pe care să le depuneți la un dosar și or să vi se recunoască niște drepturi, să puteți face performanță la serviciu, la școală.

Taur: Se poate s-aveți mult de umblat, dar poate vă luați o bicicletă, un scuter, luați metroul să scurtați distanțele. Se poate să aveți ceva de spus în public și o puteți face în rețelele de socializare, se poate să vă prezentați și la un inteviu și să aveți succes.

Gemeni: Poate mai faceți o razie prin casă, scoateți lucrurile pe care nu le mai folosiți, din toate categoriile și lăsăți casa lună. Aveți de făcut niște plăți, de care o-ți fi uitat, și o să trebuiască să scoateți de unde șți banii, ca să nu încasați amenzi.

Rac: Se poate să mai dați niște bani ca să vă schimbați telefonul, sau aveți de făcut niște reparații ca să fie totul funcțional. O să trebuiască să luați semnături, poate prelungiți sau nu un contract de muncă, poate fi o colaborare și o să definitivați un statut.

Leu: O problemă de sănătate începe să se-arate și n-o puteți ignora, cel mai bine e să vedeți despre ce e vorba. Poate-aveți de făcut un drum la bancă să vedeți cum stați cu banii, cu datoriile, dacă puteți amâna ratele, sau să le plățiți la termen, o grijă în privința banilor există.

Fecioară: Poate vă faceți acte noi, c-or fi expirate unele și o să trebuiască să le parafați cumva, posibil și online. Apar cheltuieli ca să vă puneți casa la punct și să mai scăpați de datoriile curente, facturi și alte lucruri care par să fie urgențe.

Balanță: Voi păreți pregățiți pentru o plecare, dar e bine să vă interesați în amănunt de toate detaliile să n-aveți surprize pe drum, la destinație. Sunt chestiuni de rezolvat și din fața calculatorului, dar și dacă vă deplasați, posibil prin țară pe undeva, dacă sunt documente de obținut de la vreo arhivă, o instituție publică.

Scorpion: Vă cheamă cineva să lucrați, sau poate petreceți o vacanță în alt oraș, poate afară din țară și rămâne să vă hotărâți. O să puteți face rost de niște bani și să vedeți ce faceți cu ratele, poate vreți să luați un împrumut și să plățiți niște datorii, sau să dați avansul pentru o casă.

Săgetător: O să vă puteți recupera banii pe care i-oți fi împrumutat cuiva și o să vă permiteți niște cheltuieli extrabugetare. O să vă puteți înțelege altfel cu cineva care a făcut parte din viața voastră și se poate continua relația și să ducă și la căsătorie.

Capricorn: Se poate să vă intereseze o mașină nouă ca să vă simțiți în siguranță la volan dacă plecați undeva la drum lung. Poate aveți de completat niște studii, să-ncheiați o situație și să vedeți care e următorul pas - mai faceți și altceva, sau vă luați serviciu.

Vărsător: O să vă puteți întoarce la o relație care s-a scurtcircuitat la un moment dat și o să vă faceți planuri de căsătorie. Se poate să primiți un contract bun și să mai faceți și altceva cu banii decât rate și facturi. Ați putea lucra ceva și în paralel, pentru că oferte vor fi.

Pești: Poate vă luați ceva nou pentru casă, reparați ceva în curte, sau montați ceva pentru gătit, pentru relaxare, pentru copii. O să alegeți o activitate care să vă deconecteze și dacă o să v-aducă bani, cu atât mai bine, c-o să puteți permanentiza munca respectivă.

Vizualizări: 853

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: