Horoscop

Valabil pe 31 iulie

Berbec: E cineva care vine cu o ofertă de lucru, de care v-a mai pomenit cândva şi acum pare să fie, iarăşi un moment bun să-ncercaţi. Vă puteţi trezi cu nişte bani şi să le faceţi o surpriză alor voştri, c-aveţi şi ceva de sărbătorit poate, oricât de mic ar fi succesul, dar nu vreţi să treacă neobservat

Taur: O să aveţi o idee foarte ingenioasă de făcut ceva pentru cariera voastră şi să fie neaşteptat de bine primită. O să puteţi câştiga mai mulţi bani, dar să nu mai aveţi timp liber-cu preţul ăsta, al timpului pe care să-l petreceţi cu familia, dar banii tot pentru ei sunt.

Gemeni: Se poate să semnaţi un contract şi să vă primiţi şi banii pe care i-aţi cerut la un moment dat şi atunci nu vi s-au putut da. Sunt lucruri de care trebuie să vă dispensaţi ca să vă faceţi viaţa mai uşoară, să vă adaptaţi din mers situaţiei post-criză, şi să reuşiţi să vă integraţi ca lumea.

Rac: Apare cineva care se oferă să va-ntindă o mână de ajutor ca să vă mai rămână timp şi pentru voi. Voi păreţi a fi pe picior de plecare şi se poate să fie şi cu treaba, c-aveţi vreo proprietate, un teren pe care cultivaţi ceva ca s-aveţi din ce trăi.

Leu: O s-adunaţi în jurul vostru nişte oameni cu care să faceţi echipă şi la treabă şi la distracţie şi o să fie cu succes pe toate fronturile. O să intraţi la cheltuială poate şi pentru că s-au mai deschis nişte magazine, dar puteţi lua şi de pe online ce vă trebuie pentru casa, dar şi pentru voi de-mbrăcat, de-ncălțat.

Fecioară: O veste de la cineva plecat prin ţară, prin lume şi o să daţi un semn de viaţă c-aţi putea ajunge şi voi acolo, la un moment dat. O să ieşiţi la rampă cu ceva nou care să vă reprezinte şi să v-aducă bani, dar o să fie mult de lucru şi în mod susţinut, dar sunteţi gata de orice efort.

Balanță: Se poate să luaţi de undeva nişte bani şi să vă cumpăraţi ceva la care visaţi de multă vreme. Se poate să vă-ndreptaţi spre un domeniu care să v-ajute să obţineţi o perfecţionare, o diplomă care să v-aducă bani, şi o ascensiune în carieră.

Scorpion: O relaţie se poate resuscita cu o vorbă bună, o ieşire la doi paşi pe-afară şi o să refaceţi armonia care a fost cândva. Vine cineva care vă poate da de lucru, dar e posibil şi să vă propună să vă asociaţi în vederea unei activităţi recreative, să plecaţi o zi, măcar, pe undeva.

Săgetător: Se pare c-aţi amânat prea mult o discuţie cu cineva care a dispărut fără explicaţii şi e bine să aflaţi ce s-a întâmplat. Vă puteţi găsi ceva nou de lucru, poate mai aveţi un as în mânecă şi o să mergeţi pe o altă variantă de succes, pentru că vă permiteţi acest lucru.

Capricorn: Poate faceţi ceva cu maşina care are vreo defecţiune, o duceţi în service, ori vă uitaţi după una nouă s-o cumpăraţi. Sunt ceva noutăţi la serviciu şi o să faceţi față cerinţelor pentru că de muncă nu fugiţi, şi o să aveţi nevoie de bani, deci trebuie.

Vărsător: O să mai luaţi câte ceva pentru interiorul locuinţei, o fi aparatura de ultima generaţie, oricum pare să fie ceva util. Poate vă gândiţi la un program pentru copii şi găsiţi cea mai bună soluţie ca să-i supravegheaţi, dar să şi lucraţi pentru voi, pentru serviciu

Pești: Aveţi energie şi o să vă gestionaţi cât să v-ajungă pentru activităţile deconectante, o alergare în parc, ori pe banda electrică din sufragerie. Se poate să vă luaţi diverse utilaje, sau măcar unul cu care să faceţi câte ceva pe-acasă, o maşină de tuns iarba, de săpat prin grădină, ori pentru atelierul de tâmplărie.

Vizualizări: 1,152

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: