Horoscop

Valabil pe 19 august

Berbec: Poate știți ce răspuns să-i dați partenerului de suflet care așteaptă de ceva vreme să-i spuneți dacă vă vedeți împreună. O să puneți toate resursele interioare la bătaie, ca să puneți pe roate o afacere și să câștigați mai mulți bani decât până acum, pentru că e o conjunctură favorizantă.

Taur: Poate faceți o rezervare pentru weekend la mare, la munte, să luați un pic de aer, să revedeți locuri în care vă regăsiți. Se poate să comandați lucruri noi pentru casă, e posibil să vă aflați la finalul lucrărilor din locuință și să mai fie doar finisaje pe ici, pe colo.

Gemeni: Se poate să plecați împreună câțiva membri ai familiei într-o plimbare la malul mării, la munte, poate, să vă deconectați. O să bateți palma pentru un contract care o să vă aducă stabilitate financiară și să vă înțelegeți cu cei care fac parte din echipă, că aveți un scop comun.

Rac: O să-i faceți o surpriză ființei iubite și vă interesați de o cazare – safe, la mare, sau la munte, pentru weekend. Se rezolvă problema financiară și poate investiți în casă, banii sau vă schimbați mașina. O să folosiți cât mai eficient banii pe care o să-i primiți.

Leu: E cineva interesat de voi, poate vă propune un proiect de timp liber și n-o să ziceți nu, pentru că sună bine. Apar solicitări din mai multe direcții și o să vă străduiți din răsputeri să nu ratați nici un obiectiv, ca să aveți succese pe linie.

Fecioară: O să vă faceți niște socoteli cu banii, ca să știți pe ce sume puteți conta, dacă o să vreți să investiți niște bani într-o afacere. E momentul să lichidați restanțele, să vă îngrijiți de sănătate și să pregătiți o strategie de lucru pentru perioada care urmează, poate aveți idei noi.

Balanță: Poate vă luați câteva zile să plecați pe undeva, faceți o rezolvare și alegeți niște activități recreative. O să vă alăturați unui grup să faceți treabă și pe cât posibil să vă relaxați. Poate plecați spre o zonă aerisită și le îmbinați pe cele două.

Scorpion: Se poate să aveți o reușită în familie, copilul a intrat la o școală, ori poate se căsătorește, va avea un copil. Se poate să dați o lovitură de imagine, să vă relansați cu ceva care va rămâne în atenția oamenilor și o să vă crească, o să vedeți, cota valorifică.

Săgetător: Poate o să vă apucați de niște cursuri, pentru că e o sete de cunoaștere și care v-ar prinde bine în perioada asta. E posibil să vi se propună o colaborare cu cineva din străinătate, să se întâmple în mare parte online ce aveți de făcut și când se va putea, o să vă și întâlniți.

Capricorn: Se poate să vi se aprobe un împrumut bancar sau amânarea unor rate, ca să mai respirați. O să tot aveți planuri cu locuința, să zugrăviți, să mai reparați ceva, să vă mutați - poate v-oți fi găsit o casă acolo unde vă doreați de multă vreme și o să fructificați șansa.

Vărsător: Se poate rezolva o problemă contractuală și să vă recuperați banii/bunuri, să vi se facă dreptate. Întrevedere cu niște oameni care vor să colaborați și o să vă spuneți punctul de vedere, ca să vedeți dacă aveți o viziune comună, să vă sincronizați.

Pești: De cheltuieli n-o să scăpați cu una, cu două. Apar încontinuu niște aspecte care se repară doar cu bani. Pare să fie o perioadă încărcată la serviciu, dar cu satisfacții profesionale și bani și o să aveți și o nouă perspectivă, să lucrați cu niște profesioniști.

Vizualizări: 1,011

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: