Horoscop

Valabil pe 18 august

Berbec: Schimbările de spirit şi micile distrageri iritante v-ar putea provoca temporar o contradicţie cu un partener. Puteţi percepe insulte acolo unde nu sunt şi comunicarea poate fi încordată. Cel mai bine este să ieşiţi singur o perioadă şi să faceţi ceva distractiv. În felul acesta veţi alunga toată energia negativă.

Taur: Imaginaţia, inovaţia şi ingeniozitatea voastră sunt mari. Orice intenţionaţi să descoperiţi ar trebui să atragă o atenţie pozitivă. Nervii voştri ar putea fi puţin stresaţi, aşa că încercaţi să rămâneţi calm dacă loviţi câteva blocaje rutiere aici şi acolo.

Gemeni: Ajutorul cu un proiect creativ ar putea veni dintr-un loc neaşteptat, sporindu-vă inspiraţia. Acesta este un moment excelent pentru a prezenta orice aţi făcut publicului sau celor care contează. Vă simţiţi mai ales inovator şi ar trebui să profitaţi la maxim. S-ar putea să fiţi surprins de ceea ce realizaţi.

Rac: Este posibil să găzduiţi o activitate de grup sau o întâlnire în casă. Ar putea participa mulţi oameni interesanţi. Unii pot avea multe idei bune de împărtăşit. Este o zi bună pentru un câştig financiar, fie pentru voi, fie pentru o cauză care înseamnă mult pentru voi.

Leu: Un fel de strigăt de ajutor ar putea veni astăzi de la o rudă sau un prieten apropiat. Încercaţi să rămâneţi obiectiv. Persoana poate exagera situaţia sau să fie confuză despre adevărata sa natură. De fapt, toate comunicările ar putea fi confuze. Poate fi dificil să separaţi temerile de realitate.

Fecioară: Experimentele cu computere sau altă tehnologie ar putea dezvălui un talent ascuns pe care nu ştiaţi că îl aveţi. Aţi putea decide să lucraţi la dezvoltarea acestei abilităţi, deoarece vă poate deschide uşi care vă vor creşte veniturile. Prietenii v-ar putea ajuta fie cu acest aspect, fie cu alte chestiuni.

Balanţă: Diferite idei, interese, obiective şi proiecte ar putea să vă treacă prin minte toată ziua. Scrieţi-le! Parcurgeţi lista pentru a vedea ce idei sunt viabile, care sunt imediate şi care pot aştepta pentru mai târziu. Faceţi o plimbare lungă înainte de culcare sau este posibil să nu puteţi dormi.

Scorpion: Ocultismul, alchimia sau astrologia ar putea să vă intereseze astăzi. S-ar putea să participaţi la o prelegere, la un atelier pe o temă conectată. Mintea vă este ascuţită, deci orice veţi decide să studiaţi, veţi învăţa mai repede şi veţi păstra mai mult. Citirea şi experimentarea v-ar putea învăţa multe acum.

Săgetător: Prietenii implicaţi în arte şi ştiinţe ar putea dori să se adune astăzi, poate să lucreze la câteva idei. Ar trebui să vă simţiţi inovator. Activităţile de grup ar trebui să se dovedească satisfăcătoare, în special cele care implică activităţi umanitare. Aceasta promite să fie o zi încarcată, stimulatoare.

Capricorn: Orice atenţie care vă vine astăzi este suspectă. Nu vă încredeţi în motivele cuiva care pune prea multe întrebări sau care pare prea interesat de ceea ce faceţi. Nu este o zi bună pentru a începe proiecte noi sau a merge mai departe cu noi cunoscuţi. Pierdeţi-vă în urmărirea propriilor interese.

Vărsător: Astazi s-ar putea să aveţi multe planuri pentru viitor. Ideile ar putea fi intense şi rapide. S-ar putea să vă fie dificil să decideţi care sunt cele mai viabile. Ar trebui să fiţi mai ales inspirat, inovator şi entuziasmat. Aceasta este o zi bună pentru a face planuri şi a formula idei pentru proiecte creative.

Peşti: Oportunităţile pot veni în calea voastră şi veţi dori să profitaţi. Veţi veni cu câteva idei noi şi interesante. Cu toate acestea, nivelul de energie ar putea urca şi coborî. Mâncaţi corect şi rămâneţi concentrat pentru a profita la maxim de energiile planetare.

Vizualizări: 980

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: