Horoscop

Valabil pe 19/20 septembrie

Berbec: Ești într-o situație încordată, ai o stare de emotivitate crescută, totuși reușești să te concentrezi și să soliciți detalii pentru realizarea scopului propus. Este important să dai dovadă de perseverență. Cere sfatul partenerului sau ajutorul unei persoane de încredere.

Taur: Eşti într-o formă bună, vrei să demarezi un proiect nou sau chiar să dai o petrecere. Ai impresia că nimeni nu te sprijină în demersul tău și te frământă neînțelegerile cu persoana iubită. Acordă-i mai multă atenție pentru a evita o ceartă.

Gemeni: Cei din anturaj vor să te influențeze negativ, încearcă să nu pleci urechea la sfaturile lor. Totuși, dacă ai de luat o decizie, e necesar să te consulți cu o persoană de încredere. Pe seară, ieși la plimbare împreună cu cineva drag, pentru a-ți regăsi echilibrul.

Rac: Posibile momente de renaștere la locul de muncă. Eforturile din ultima perioadă sunt valorificate acum. Totuși, nu te poți bucura pe deplin, ai tendința să găseşti nod în papură la tot. Confuzia te împiedică să te concentrezi.

Leu: Azi eşti dornic de cercetare, de informare, ți se vor deschide noi orizonturi și nu vei mai fi nemulțumit de statutul social actual. Totuși, ai grijă la reacțiile impulsive. Evită să acţionezi întâi şi abia apoi se te gândești la consecinţe.

Fecioară: Vei rămâne surprins să afli că, din dorința de a-ți face ordine în viață, ai omis de dus un act la o instituţie sau chiar un preaviz pe undeva. Ar fi bine să fii mai atent. Pe seară nu strica armonia cu o serie de replici răutăcioase la adresa partenerului.

Balanţă: Reziști cu greu tentației de a fi sarcastic şi riști să-ți pierzi reputația pe care ai muncit să o câștigi. Legăturile de prietenie care nu îți aduc satisfacție, bucurie, liniște se pot rupe. În locul lor vor veni alte ființe, cu care ești pe aceeași lungime de undă.

Scorpion: O bună comunicare vine să consolideze relația de dragoste, poţi face planuri de viitor împreună cu partenerul. Dacă ai nevoie de un ajutor, este puțin probabil să îl primești de la vechii prieteni. Poţi întâlni persoane noi care să-ţi susțină inițiativele.

Săgetător: Şanse sporite de a concretiza o colaborare plănuită de ceva vreme. Din punct de vedere sentimental, ziua începe mai puțin bine. Se întrevede dorința de a te detașa de toate responsabilitățile de acasă, ceea ce nu va fi pe placul partenerului.

Capricorn: Superiorii, clienții sunt mulțumiți de eforturile depuse de tine. Şanse mari de promovare sau de a câștiga o sumă de bani dintr-o activitate extraprofesională. Dacă sunt probleme în căsnicie, acum totul se va spune într-o manieră cordială.

Vărsător: Nervozitatea te-ar putea pune într-o situație delicată. Chiar dacă dai impresia că le știi pe toate, nu lua decizii importante în grabă. Dacă ai probleme pe partea intimă, fii sincer, caută să-ți exprimi dorințele, altfel cel de lângă tine va simţi că te ascunzi.

Peşti: Partenerul se dovedește a nu fi așa cum credeai, nu îţi face prea mari speranțe cu noua relație. Există predispoziția de a se da cărțile pe față în unele relații, cel mai probabil veți vedea care dintre persoanele apropiate îţi sunt sau nu prieteni.

Vizualizări: 832

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: