Horoscop

Valabil pe 18 septembrie

Berbec: Agitația interioară s-ar putea să-ți perturbe echilibrul emoțional. Dacă această stare persistă, caută să te adresezi unui specialist. Lasă deoparte problemele financiare și preocupă-te mai mult de a face o călătorie de plăcere. Este o zi propice relaxării.

Taur: Astăzi sunt necesare prudență, chibzuință și înțelepciune, deoarece unii oameni pot fi și răi atunci când e nevoie. Sfaturile primite de la ei pot fi eronate în mod intenționat. Zi favorabilă pentru afirmarea talentelor native și elaborarea ideilor creative.

Gemeni: Încrederea pe care o afișezi nu te ajută în relația cu familia, prietenii. Aceștia știu cu adevărat cum te simți și te-ar putea ajuta să scapi de stres dacă ai încerca să le spui adevărul. Oportunităţile pe partea profesională vor apărea, ai grijă să nu le ratezi.

Rac: Neliniștea cu care te confrunți și pe care nu prea o poți stăpâni îți poate crea probleme în dragoste. Această stare negativă pare a fi cauzată de un eșec pe plan financiar. Încearcă să-ți păstrezi calmul, să-ți găsești un nou hobby, pentru a te detașa.

Leu: Influxul astral va afecta planul sentimental. Ţi se cere să renunți la victimizarea pe care o manifești cu orice ocazie și să nu mai fii o sursă de tensiune emoțională. Universul îți amintește orice este posibil, dar cu asumarea responsabilității.

Fecioară: Evită speculațiile financiare și deciziile de investiție. S-ar putea să te implici într-o călătorie alături de un grup de copii, să faci o vizită sau o deplasare cu cineva drag, iar retrăirea momentelor de odinioară te vor regenera pe plan psihic, emoțional.

Balanţă: Eşti irascibil față de colegii de la muncă, mulți au mizat pe faptul că o să rezolvi și problemele lor. Seara poate să aducă declarații de dragoste din partea partenerului, dar nu reușești să te armonizezi cu el şi te retragi pentru a reflecta la viața ta.

Scorpion: Poți fi considerat un model demn de urmat, dar viciile îți pot strica azi atât stima de sine, cât și reputația în fața celorlalți. Se recomandă prudență, pentru a nu crea un obicei prost. Chiar dacă pot intra bani în cont, ai grijă la cheltuieli.

Săgetător: Provocările pe care le vei întâmpina azi vor fi axate pe dorința de a regenera cercul de prieteni. Vei constata că persoanele din viaţa ta nu îți mai oferă încrederea de care ai nevoie și te vei simți folosit. Nu împrumuta pe nimeni cu bani.

Capricorn: Vor veni unele idei, oportunitați ce necesită a fi concretizate, finalizate, semnate, oficializate. Este posibil un drum mai lung cu efect pozitiv asupra părții financiare. Dacă ești în căutarea unui nou loc de muncă, acesta poate să apară azi.

Vărsător: Colegii de serviciu doresc să îți mulțumească pentru implicarea exemplară de care dai dovadă, prin organizarea unei surprize la care nu te aștepți. Astfel, vei reuși și să te încarci cu energie pozitivă și să îți mărești încrederea în forțele proprii.

Peşti: Creativitatea este la cote maxime și îți poate folosi în rezolvarea unor probleme amânate. E posibil să vinzi ceva sau să obții un câștig dintr-o activitate prestată pe cont propriu, ceea ce te va încuraja să te mai implici în astfel de proiecte.

Vizualizări: 1,204

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: