Horoscop

Valabil pe 14 octombrie

Berbec: Vi se oferă șansa să vă inițiați într-un domeniu și să faceți progrese vizibile, care să vă schimbe viața. O să puteți rezolva chestiuni foarte importante și să avansați cu multe lucruri care v-au dat de furcă în ultimele luni și o să fie perfect.

Taur: V-ați putea înscrie în audiență și să le cereți șefilor câte ceva de care aveți mare nevoie și să insistați, că aveți șanse. Sunt acte de rezolvat, de renegociat un contract și să porniți într-o nouă direcție profesională, că aveți multe de dovedit și de primit recompense.

Gemeni: Se poate să aveți de luat mai mulți bani și să vă completați lista de must-have-uri, dar să faceți și puțină economie. Un nou proiect la serviciu, dar și restante, care or să vă urmărească, dacă nu le dați de capăt.

Rac: O să fiți creativi și o să faceți diverse lucruri care să vă relaxeze împreună cu copiiii, cu cei tineri, în general. O să cheltuiți rezerve de bani,ca să vă puneți casa la punct și să vă asigurați lucrurile obligatorii de care au nevoie și copiii și părinții pentru studiu și lucrul de acasă.

Leu: O să vă consultați cu familia, ca să luați o decizie referitoare la locuință, vă mutați, vindeți, cumpărați, să fie toată lumea de acord. Apar noutăți incitante, vi se cere să faceți niște lucruri care pot fi adevărate provocări profesionale și să vă puneți, serios, pe treabă.

Fecioară: O să aveți chef de învățat. Poate vă priește studiul online, că v-ați mai acomodat cu stilul și o să aveți rezultate foarte bune. O să vreți să dați refresh, să vă schimbați look-ul în primul rând pentru voi, ca să vă simțiți mai bine și ca să faceți treaba cu plăcere și după aia și pentru ceilalți.

Balanță: Se poate să vă asociați cu cineva care va ține pasul cu voi și o să câștigați bani frumoși. Sunteți interesați de proiecte noi și chiar or să vă reușească inițiativele, că aveți idei, inspirație și oameni care să vă susțină. Puteți relua un proiect mai vechi.

Scorpion: Poate o să vreți să vă schimbați locuința, ori mașina dă semne de oboseală și trebuie făcut ceva. Se poate să se vină cu oferte de lucru și să alegeți ceva și pentru că aveți nevoie de bani și pentru că intuiția vă spune că e un moment favorabil profesional.

Săgetător: E bine să fiți în acord cu propriul organism, să vedeți ce vă transmite și să luați niște măsuri dacă anunță niște lipsuri, un dezechilibru. Vă contactează cineva ca să vă implicați într-o activitate care să vă placă, să vă pună în valoare niște calități de care nici voi nu știați.

Capricorn: O să aveți resurse și fizice și financiare să vă reparați casa, o zugrăviți, mai construiți ceva pe lângă, trebuie dat refresh. Ați mai putea face un pas în carieră și să căpătați un statut de care să fiți mândri. Totul e să aveți curaj să intrați într-o competiție din care veți ieși învingători.

Vărsător: Poate o să vă deplasați cu trenul, dacă mașina e în service sau actele sunt expirate și o să le și updatați. O să vă alăturați unui grup care lupta pentru o cauză și o să faceți lucruri la care vă pricepeți și atunci o să vi se pară ușor și cu satisfacții morale.

Pești: Poate abia acum vi se deschide apetitul pentru studiu și o să alegeți materia preferată, ori poate școala, dacă nu v-ați înscris. Se pare că o să comunicați la alt nivel cu anturajul, cu colaboratorii și or să se vadă rezultatele, vi se ridică, o să vedeți, cota valorică și intră banii în cont.

Vizualizări: 945

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: