Horoscop

Valabil pe 17 noiembrie

Berbec: Se poate să vă faceţi remarcaţi, prin ceva anume şi să vă crească cota de popularitate, să daţi o lovitură de imagine. O să cheltuiţi nişte bani, dar n-o să vă fie dat bugetul peste cap, o să vă descurcaţi frumos, fără probleme c-aveţi voi, o rezervă de care nu trebuia să se ştie.

Taur: E posibil să apară cineva care să fie pe lungimea voastră de undă şi să fie şansa voastră de a fi fericiţi şi să va-ntemeiați o familie. Poate le faceţi o vizită părinţilor, e cineva pe la care n-aţi mai trecut şi o să vă faceţi timp o oră, doua să-i întrebaţi de sănătate şi să vă-ntoarceţi acasă.

Gemeni: Se poate să-ntâlniţi pe cineva în timpul unei ieşiri, poate un prieten va face cunoştinţă şi o să vă suscite interesul. Poate le faceţi o vizită părinţilor, e cineva pe la care n-aţi mai trecut şi o să vă faceţi timp o oră, doua să-i întrebaţi de sănătate şi să vă-ntoarceţi acasă.

Rac: Poate negociaţi o colaborare cu cineva care de-abia aşteaptă să vă convingă să intraţi în joc - aveți timp de gândire până luni. Se poate să vorbiţi doar la telefon, să vă şi vedeţi în video, cumva, cu cineva care-şi sărbătoreşte zi de naştere, ani de căsnicie şi o să vă mulţumiţi cu-atât dacă nu puteţi ajunge la om acasă.

Leu: E posibil să treacă pe la voi mama, sora, cineva cu care vă puteţi ajuta dac-aveți ceva complicat de făcut pe-acasă. O să le faceţi o surpriză copiilor, nepoţilor, poate organizaţi ceva frumos acasă, un campionat, jocuri online cu colegii, prietenii lor să nu se plictisească şi să-şi consume energia.

Fecioară: Poate-aveti cursuri, actrivități online care-or să vă solicite câteva ore, dar va rămâne timp să vă şi destindeţi. O s-apară o soluţie cu banii de care-aveați nevoie, dacă nu vin din surse proprii, poate vor fi şi ai voştri de acord să-i luaţi de la bancă, sub formă de împrumut.

Balanță: Poate faceţi nişte cumpărături pentru casă, ceva frumos şi confortabil şi o să vă faceţi timp şi pentru voi să vă destindeţi, un tuns, coafat. Aveţi o rezervă de bani la care o să apelaţi ca să faceţi cuiva o surpriză, poate-i trimiteţi prin curier un cadou dacă vă protejaţi familia şi rămâneţi acasă.

Scorpion: Vă caută cineva care vrea să fiţi împreună şi o să vă bucuraţi de compania acestei persoane, care-o fi chiar pe gustul vostru. Încep să vă caute prietenii care-au tot fost ocupaţi şi cu şcoala, şi cu serviciul, iar acum, dacă va face plăcere poate ieşiţi la o plimbare, la o alergare în parc.

Săgetător: Vă scoate la aer cineva care vrea să staţi de vorbă, să vă cunoaşteţi mai bine c-aveţi multe în comun - e de-ncercat. Se poate să simţiţi abia acum că aţi întâlnit persoana visurilor vostre şi că puteţi face pasul decisiv - la anul, să vă căsătoriţi, dacă consideraţi oportun.

Capricorn: Poate faceţi un consiliu de familie şi vă consultaţi în privinţa locuinţei - vă mutaţi, o renovaţi pe actuală, mai ridicaţi un nivel. Prietenii sunt alături de voi, dac-aveti nevoie de ceva, va-ntind o mână de ajutor, vă-nsoţesc la plimbare, vă dau sfaturi şi o să fiţi o echipă.

Vărsător: Poate ieşiţi la un târg, o expoziţie, şi dacă nu vreţi să vă intersectaţi cu oameni poate vizionaţi de acasă pe online. Întrevedere cu cineva care vine cu o idee de afaceri şi poate aduceţi şi voi nişte îmbunătăţiri pe ici, pe colo şi cât de curând vă apucaţi de treabă.

Pești: Se-ntâmplă ceva drăguţ care să vă scoată din casă şi o să fie o gură de oxigen pentru voi. O să aveţi prilejul să revedeţi nişte locuri şi să vă bucuraţi şi de prezenţa cuiva drag care v-a lipsit şi o să fie o călătorie reconfortantă.

Vizualizări: 985

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: