Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Augustin Viziru a câştigat marele premiu „Ferma 2020”

Augustin Viziru a câştigat finala şi a obţinut titlul de „Fermierul Anului 2020”, precum şi marele premiu în valoare de 50.000 de euro, după 13 săptămâni în care 18 concurenţi au participat la numeroase provocări.

 
Ocupanta locului 4 a fost Viviana Sposub, care a reuşit de-a lungul competiţiei să profite de fiecare şansă primită, iar fermierul pe care concurenţii au mizat încă din prima zi că poate ajunge în marea finală, Andrei Stoica, a încheiat competiţia pe locul al treilea.

Surpriza competiţiei, Elena Chiriac, care a reuşit să elimine, rând pe rând, şapte concurente, a demonstrat că a meritat fiecare victorie şi a luptat până în ultima clipă, reuşind să obţină locul al doilea.

 
Finala „Ferma. Orăşeni vs Săteni” a condus topul audienţelor la nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, a transmis Pro TV. 

Show-ul a înregistrat 8,7 puncte de rating şi 26,6% share faţă de televiziunea de pe locul secund care a obţinut 5 puncte de rating şi 15,2% share.

Vizualizări: 922

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: