Horoscop

Valabil pe 18 decembrie

Berbec: Sunteți foarte schimbat! Poate ați avut o perioadă de introspecţie sau ați trecut printr-o experienţă care v-a făcut să vedeți altfel lucrurile! Nu mai sunteți atât de impulsiv şi aveți o perspectivă mai profundă asupra lucrurilor.

Taur: Dacă vă simţiți sufocat de partener, dacă simţiți că lipseşte sarea şi piperul din relaţia voastră, de ce nu luați măsuri? Nu vă temeți de schimbare. S-ar putea ca finalul relaţiei să vă aducă mai multă eliberare decât credeți. Energia pe care o simţiți vă ajută să vă transformați cele mai nebuneşti idei în realitate.

Gemeni: Veți întâlni oameni interesanţi, care vor avea o influenţă extraordinară asupra dumneavoastră. Vă schimbați viziunea asupra căsniciei şi a relaţiei, iar asta vă va face să vă simţiți mult mai bine. Unii vă vor sfătui că aveți nevoie de mai multă libertate, dar nu trebuie să luați decizii decât după ce vă gândiți la ce este mai bine să faceți.

Rac: Dacă vreți să faceți schimbări în viaţă, acum este momentul. Indiferent dacă vreți să vă schimbați jobul, locuinţa sau stilul de viaţă, trebuie să luați măsuri în acest caz. Nu se va întâmpla nimic din senin. Libertatea este subiectivă.

Leu: Nu vă dați seama, dar vor avea loc unele schimbări. Chiar dacă nu le vedeți pe moment, în următoarele luni veți vedea diferenţa. Simţiți nevoia să primiți dovezi pentru tot ce aflați, dar nu ar strica să fiți mai încrezător. Poate ar trebui să vă desprindeți de influenţa pe care o au prietenii asupra dumneavoastră.

Fecioară: Veți avea parte de unele schimbări. Procesul a început cu trei-patru ani în urmă, iar în perioada următoare veți vedea diferenţele. Schimbările se petrec în interiorul dumneavoastră! Nu mai aveți atât de multă încredere în ideile pe care le aveați până acum.

Balanţă: Începeți să simţiți că vă aşteaptă o schimbare majoră, iar senzaţiile nu sunt degeaba. Această nouă fază va dura următoarele şapte luni. Veți avea o libertate mai mare de exprimare şi veți simţi nevoia să vă spuneți părerea cu privire la subiecte pe care le evitați până acum.

Scorpion: Vă simţiți mai bine ca oricând! Vă concentrați foarte bine la muncă şi sunteți foarte drăgăstos cu oamenii apropiaţi. Colegii de birou vin şi vă cer sfaturi și le dați fără nici o reţinere. Nu fiți surprins dacă vor apărea unele probleme în relaţiile familiale.

Săgetător: Vă simţiți mai liber că niciodată. Aveți tendinţa de a ignora regulile, dar asta nu vă va pune în faţa unor probleme. Ar trebui să fiți mai concentrat pe plan personal, deoarece viaţa amoroasă are nevoie de o îmbunătăţire. Sunteți mai creativ decât de obicei şi veți avea multe idei interesante la muncă.

Capricorn: Dacă vreți să înţelegeți de ce se întâmplă anumite lucruri, priviți-le dintr-o perspectivă mai profundă. Treceți printr-un proces încet de eliberare, care vă va lăsa mai liniştit decât oricând. Nu refuzați nici o oportunitate în carieră şi încercați să vă desprindeți de trecut.

Vărsător: Vă aflați într-un moment de cotitură în viața dumneavoastră. Poate sunteți pus să alegeți între două locuri de muncă sau între două iubiri. Alegerea pe care o faceți va avea un impact uriaş, aşa că gândiți-vă bine. Nu fiți deprimat! Lucruri minunate nu se întâmplă doar în filme, ci şi în viaţa reală.

Peşti: Sunteți preocupat de lucruri noi și luați decizii impulsive. Nu dați la o parte oamenii pe care îi ştiți de multă vreme doar pentru că aveți impresia că locul lor va fi luat de alţii mai interesanţi. Chiar dacă în viaţa dumneavoastră vor apărea schimbări, nu înseamnă că nu puteți păstra aproape oamenii care v-au fost mereu de ajutor!

Vizualizări: 969

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: