Horoscop

Valabil pe 16 decembrie

Berbec: Ești cu energia la cote maxime și rezolvi multe probleme amânate. Profită de aceste momente și pune-ți lucrurile în ordine, astfel încât să ai parte de un sfârșit de an liniștit. Pe plan financiar situația este bună.

Taur: Un moment de sinceritate ți-ar putea schimba ziua. Poate fi vorba despre o declarație emoționantă, un secret dezvăluit sau chiar o discuție profundă cu o persoană dragă. Încearcă să nu acționezi la cald.

Gemeni: Ești cu gândul la o persoană care ți-a furat atenția, dacă nu chiar inima. Spune ceea ce simți, sub o formă sau alta, și așteaptă o reacție. Cel mai probabil sentimentul este reciproc.

Rac: Unele lucruri nu pot fi estimate sau calculate cu rațiunea, intuiția este cel mai bun sfătuitor. Pe cât posibil, evită să intri în episoade de melancolie sau nostalgie, pentru că nu te vor ajuta la nimic.

Leu: Un prieten apropiat s-a comportat enervant și imatur în ultima perioadă. Veți descoperi că nimic nu mai e la fel între voi doi și va trebui să luați o decizie cu privire la viitorul relației.

Fecioară: Ai o energie de invidiat zilele acestea și pe tot ce pui mâna se rezolvă fără mult efort. Reușești să îți duci la îndeplinire orice plan ți-ai propune și îi molipsești și pe ceilalți cu starea ta.

Balanţă: Chiar dacă ești într-o relație stabilă momentan, flirtul ar trebui să facă parte din viața voastră. Este (sau ar trebui să fie) inofensiv. Deci, doar distrează-te astăzi și luminează ziua cuiva.

Scorpion: Timpul pare că se târăște acum, dar în realitate tu te miști prea repede pentru aceste vremuri. Răbdarea este tot ce îți trebuie ca să îți recâștigi liniștea și starea de bine.

Săgetător: Ai impresia că doar povestindu-le celorlalţi ce te doare, lucrurile se vor rezolva. Și, în parte, ai dreptate. În plan financiar sau al carierei, nu te grăbi să semnezi vreun contract.

Capricorn: Este timpul să te retragi, să stai departe de agitaţie şi să priveşti din exterior ce se întâmplă în jurul tău. Meditează, fă o baie relaxantă, cu lumânări parfumate sau lenevește întins pe canapea.

Vărsător: Ești în armonie cu lumea și cu tine însuţi și oricine este în preajma ta va simţi asta. Datorită emoțiilor pozitive, îţi va fi ușor să câștigi încrederea oamenilor și, dacă este necesar, sprijinul lor.

Peşti: În carieră, ambițiile tale prind formă și pare că te îndrepți spre ținta propusă. Astăzi, ești mai organizat ca oricând, ai voință și încredere în propriile forțe. În orice afacere bazează-te doar pe tine.

Vizualizări: 940

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: