Horoscop

Valabil pe 17 decembrie

Berbec: Ar trebui să îți fie ușor să iei decizii astăzi. Emoțiile tale sunt la poluri opuse, ceea ce te ajută să simplifici lucrurile. Singura problemă ar putea fi cu prietenii, care trec prin momente dificile. S-ar putea să nu ai răbdare pentru ei.

Taur: Nu e timp să îți explorezi sentimentele așa cum ai dori, dar nu te îngrijora. Odată ce totul se termină, vei avea suficient timp să îți exprimi frustrările și să spui ce ai pe inimă celor care contează. Azi trebuie să te bazezi pe obiectivitate.

Gemeni: Azi trebuie să te îngrijești de sănătatea ta. Începe să ții evidența lucrurilor pe care le mănânci și cât de multe exerciții faci. Mergi în loc să conduci. Urcă pe scări. Ai grijă de corpul tău ca și cum ar fi singurul lucru pe care îl ai.

Rac: Dacă simți că devii prea sensibil, este vorba doar despre modul în care procesezi lucrurile. Cuvintele oamenilor ar putea să îți pară un atac la persoană, dar exagerezi. Nu este o zi bună să iei decizii majore. Judecata ta este un pic încețoșată.

Leu: Azi cauţi răspuns la întrebarea unde se duc banii. Ai face bine să găseşti rapid nu numai răspunsul, ci şi o soluţie prin care să remediezi situaţia. În caz contrar, portofelul tău se va transforma într-o adevărată gaură neagră.

Fecioară: Astăzi ai totul pus pe listă în cele mai mici detalii. De aici și posibile conflicte. Poate că cel mai bine ar fi să nu dovedești nimănui nimic. Ziua ta va fi mai productivă și mai liniștită. Seara, primeşti o veste despre un câștig financiar.

Balanţă: Gândeşte-te și la sănătatea ta fizică și psihică. Ia-ți timp pentru a merge la masaj sau la un salon de înfrumusețare. De asemenea, un sfat prețios al astrelor este să încerci să nu te implici în treburile altora. Nu se va termina deloc bine.

Scorpion: Încă de dimineaţă eşti dominat de pofte culinare nu tocmai sănătoase. Seara, vei fi nevoit să iei decizii importante și responsabile. Este recomandat să te gândești bine la toate variantele, înainte de a-ți exprima opinia.

Săgetător: Trage linie şi observă ce ai putea schimba la tine, pentru ca lucrurile să fie mai avantajoase. În plus, trebuie să alegi şi când vine vorba despre viaţa amoroasă. Introspecţia este bună pentru bunăstarea spre care tinzi.

Capricorn: Te laşi atras în multe conflicte. Chiar dacă încerci să îţi păstrezi cumpătul, sunt slabe şanse să reuşeşti. Ar fi bine să nu cazi pradă furiei şi să tratezi problema la rece, folosind argumente raţionale. În caz contrar, poţi pierde un prieten bun.

Vărsător: Nu toate persoanele care par interesate de viaţa ta sunt şi bine intenţionate. Este un moment bun doar să asculţi, fără să oferi prea multe informaţii preţioase. Trebuie să devii mai discret şi să te încrezi doar în cei care contează.

Peşti: Pe plan profesional te bucuri de recunoaşterea şefilor, iar în viaţa sentimentală ai pe cineva cu adevărat special care te iubeşte. Este o perioadă bună pentru a te afirma, cu atât mai mult cu cât cei din jur vin la tine pentru îndrumare.

Vizualizări: 1,061

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: