Horoscop

Valabil pe 1 ianuarie

Berbec: Ar fi bine să discutaţi cu cei faţă de care aveţi dubii că ar putea să vă înşele încrederea. Comunicarea poate rezolva problemele dintre voi şi ar mai putea detensiona situaţia. În cazul în care nu abordezi totul cu tact ai putea fi înţeles greşit.

Taur: Taurii se concentrează asupra incertitudinilor din cuplu. Partenerul este dispus să vorbească deschis despre tot ce vă frământă. Începeţi să vă focusaţi şi mai eficient pe muncă. Nimic nu pare prea greu atunci când starea interioară vă ajută să faceţi lucrurile ca la carte.

Gemeni: Sărbătorile vă dau o stare bună, iar acest lucru se reflectă mai ales în felul în care interacţionaţi cu cei din jur. Totul este armonie, iar pregătirile pentru noaptea dintre ani sunt in toi. Chiar dacă nu aveţi ocazia să faceţi ceva special, un Revelion în familie este varianta câştigătoare.

Rac: Te bucuri atunci când cei dragi apelează la cunoştinţele tale. Oamenii par receptivi şi reprezinţi o sursă de încredere atunci când este nevoie de vreun sfat. Încurajările pe care le ţii ascunse mai mereu în mânecă te fac renumit ca fiind persoana gata oricând să vină cu o vorbă bună.

Leu: Este o zi liniștită pe toate planurile. Poate îi învățați și pe ceilalți să se bucure de viață așa cum o faceți voi. La capitolul bani stați bine, având în vedere că au tot apărut cheltuieli neprevăzute în aceste zile. Ați fost cumpătați când a trebuit, iar acum așteptați noul an mai liniștiți sufletește.

Fecioară: La locul de muncă domnește o atmosferă încărcată. Mai sunt multe proiecte de finalizat, iar bilanțul de final de an bate la ușă și v-a prins nepregătiți. Cereți, fără rușine, ajutorul unui coleg sau chiar al șefilor.

Balanţă: Nimeni și nimic nu reușește să vă intre în grații în această perioadă. Din fericire, soarele va ieși iar pe strada voastră începând cu ianuarie, iar astrele vă vor răsfăța. Aveți, însă, puțină răbdare, chiar dacă nu este o trăsătură care să vă caracterizeze.

Scorpion: Sunteți pregătiți și hotărâți să așteptați noul an cu multă energie pozitivă. Acest efort nu va rămâne nerăsplătit, mai ales din ianuarie. Noul an vă pregătește câteva surprize, mai ales pe plan sentimental. Trebuie doar să mergeți înainte cu inima deschisă și să lăsați lucrurile să vă surprindă.

Săgetător: Demonstraţi că ştiţi ce vreţi de la viaţă şi că oamenii nu trebuie să se aştepte de la voi să dansaţi după cum vi se cântă. Ambiţia de a acapara lumina reflectelor este foarte mare aşa că nu trebuie decât să vă bucuraţi de succesul obţinut, fără a culca urechea la zvonurile lansate de răutăcioşi.

Capricorn: Încercaţi să ieşiţi din cotidian prin intermediul unei plimbări în parc sau testând reţete noi în bucătărie. Bucuraţi-vă de timpul petrecut alături de persoana iubită şi căutaţi să vă gândiţi cât mai puţin la problemele create de situaţia de la locul de muncă.

Vărsător: Aveţi parte mai degrabă de o zi plictisitoare. Sunt mai puţine lucruri cu care să vă bateţi capul, decât de obicei, ceea ce înseamnă că aveţi posibilitatea de a da frâu liber imaginaţiei. Iar o schimbare minoră s-ar putea ca, în timp, să aibă efecte majore asupra evoluţiei voastre.

Peşti: Aveţi încredere în alegerile făcute. Chiar dacă la început pare că sunteţi pe punctul de a consuma prea multă energie pentru obţinerea unor rezultate modeste, pe termen mediu şi chiar lung beneficiile vor fi mult mai mari în comparaţie cu efortul depus astăzi.

Vizualizări: 744

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: