S-au cununat, de Revelion, la Poarta Sărutului

Doi tineri din Târgu Jiu au trăit clipe de emoție de Revelion. S-au cununat lângă Poarta Sărutului. Sunt singurii care nu s-au răzgândit când au fost impuse restricțiile. În loc de miezul nopții, au fost cununați cu două ore mai devreme.

Dana și Mădălin s-au cunoscut în urmă cu șapte luni. Poarta Sărutului are o semnificație aparte pentru ei. Nu întâmplător au ales să se cunune de Revelion lângă sculptura lui Brâncuși. „Ne-am dorit să ne cununăm aici pentru că aici ne-am cunoscut pentru prima dată. Și am vrut să rămână pe viață un lucru frumos. Suntem foarte emoționați. Aici a fost să ne întâlnim. De șapte luni suntem împreună. Cu toate că a fost un an dificil pentru toată lumea, noi ne-am dorit să rămână o amintire frumoasă pentru noi. Pentru noi, chiar a fost un an frumos”, au spus mirii.

Tinerii au venit singuri în parc. Fără părinți, fără alte rude, fără cameramani ori fotografi, așa cum se întâmpla până acum. Cu măști special confecționate pentru cel mai important moment din viața lor, au spus „Da” lângă Poarta Sărutului. Nunta au programat-o anul viitor.

Multe cupluri din alte zone din țară s-au interesat de regulile impuse în această perioadă. Au renunțat să vină la Târgu Jiu din cauza restricțiilor de circulație. „Mă bucur să văd că am putut păstra tradiția la Târgu Jiu, iar cei care au dorit să se cunune la Poarta Sărutului sunt târgujieni. Ne dorim să păstrăm această tradiție. Ne dorim să trecem peste această perioadă nefastă și, de la anul, vom ajunge la numărul mediu de căsătorii, 10-15, așa cum am avut în fiecare an la Poarta Sărutului. Au fost foarte multe cupluri interesate. Din păcate, această restricție cu ora 23 la care trebuiau să părăsească domeniul public a făcut în așa fel încât să nu se deplaseze din localitățile de unde doreau să rămână la Târgu Jiu. În 2021, vom avea cununii la Poarta Sărutului în număr mult mai mare”, a transmis Primăria Târgu Jiu.

Galerie foto



Vizualizări: 13,029

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: