Horoscop

Valabil pe 26 ianuarie

Berbec: Un zâmbet poate fi mai valoros decât orice sumă de bani. Folosiţi-vă farmecul personal dacă vreți să primiţi ceea ce vă doriţi. De altfel, s-ar putea să obţineţi fericirea aducând fericire şi bucurie unei persoane foarte dragi, iar în acest caz câştigaţi amândoi.

Taur: O zi lipsită de monotonie, deşi oarecum liniştită. O persoană apropiată vă propune să participaţi împreună la un eveniment deosebit, ocazia perfectă pentru a învăţa lucruri noi şi a trăi experienţe de neuitat. Un curs de gătit, o lecţie de dans sau o demonstraţie de teatru de improvizaţie pot aduce bunadispoziţie în viaţa voastră.

Gemeni: O zi perfectă pentru a începe noi proiecte, mai ales financiare. Aptitudinile v-ar putea aduce succesul meritat mai repede decât vă imaginați. Dacă simţiţi că vă poticniţi, cereţi ajutorul persoanelor de încredere. Vorbiţi când vreţi să vă descărcaţi, căci dacă veţi păstra toate neliniştile în interior.

Rac: Aveți o zi liniştită. Veţi observa cum timpul va zbura şi nu veţi fi nevoiţi să treceţi prin episoade stresante. La sfârşitul zilei, veţi fi răsfăţaţi de persoana iubită şi veţi avea suficient timp pentru a vă relaxa, dormi sau pentru a face ceea ce vă place mai mult.

Leu: Toate grijile şi problemele par azi foarte departe. V-aţi stresat foarte mult, în ultima perioadă, din punct de vedere profesional, dar totul se va rezolva. Este nevoie de mai multe interes din partea voastră, iar lucrurile vor reveni la normal. Pe plan personal, totul merge perfect.

Fecioară: Treceți azi printr-un test al nervilor. Veţi fi puşi în faţa unor situaţii neobişnuite, pe care trebuie să le rezolvaţi. Veţi dovedi că sunteţi oameni de bază şi puteți trece cu bine peste toate problemele. Va fi stresant, dar răsplata muncii bine făcute va fi pe măsură.

Balanţă: Nu e nimic greşit să te preocupi uneori mai mult de felul în care arată un lucru decât de aplicaţia lui practică. Aşa că e important să ai ochii deschişi spre frumuseţe, te va ajuta să creezi propriul stil. Alege lucrurile în funcție de felul în care aspectul lor te face să te simți. Dă libertate sufletului tău şi mai ales ascultă-l.

Scorpion: Dacă încercați să atrageți atenția cuiva, ar trebui să optați pentru o abordare ilogică. În loc să te faci la fel de vizibil ca o lumină de neon, încearcă să fii mai evaziv. Nu te repezi să ai o conversație cu această persoană.

Săgetător: Istoria arată că schimbările majore pot avea loc atunci când oamenii se unesc pentru o cauză. Trebuie să înţelegi acest fapt și să admiți că este timpul să te alături grupului, dacă doreşti cu advărat să realizezi ce ţi-ai propus. Este mult mai important să finalizezi lucrurile decât teama ta de a-ţi asuma angajamente.

Capricorn: Dă-ţi frâu liber imaginației, e momentul să te gândeşti la vacanță sau la o călătorie mai lungă. Pentru asta este nevoie să o pregăteşti din timp. De asemenea, dacă te-ai certat în ultima perioadă cu cineva, astăzi este o zi perfectă să faci pace cu aceste persoane.

Vărsător: Nu aştepta ajutor din partea colegilor de serviciu, pentru că s-ar putea să nu obţii ce ţi-au propus. Iniţiativa personală va avea rezultate foarte bune, aşa că nu sta pe gânduri şi acţionează în consecinţă. Astrele te atenţionează să eviţi efortul fizic susţinut, aşa că fă o pauză câteva zile de la sală şi relaxează-te în liniştea căminului.

Peşti: Pentru Peşti nu este o zi favorabilă din punct de vedere sentimental. Este posibil ca persoana iubită să aibă nişte reacții neașteptate, care te-ar putea pune într-o ipostază neplăcută. Sfatul astrelor este să nu pui la suflet, e ceva trecător.

Vizualizări: 1,067

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: