Tim Robbins divorţează de românca Graţiela Brâncuşi

Actorul american Tim Robbins divorțează de soția româncă Grațiela Brâncuși. Cei doi erau căsătoriţi de patru ani, actorul cerând-o în căsătorie la câţiva ani după despărțirea de actrița Susan Sarandon.

Actorul Tim Robbins a depus actele de divorț de soția lui româncă, cu care se căsătorise în secret în anul 2016. Pe Grațiela Brâncuși ar fi cunoscut-o în România, unde venise pentru o piesă de teatru. Întâlnirea lor ar fi avut loc prin intermediul grupului de teatru experimental și non- profit „The Actors ‘Gang”, unde Robbins este director artistic, iar Gabriela coordonator de marketing.

Dosarul de divorț a fost depus la un tribunal din Los Angeles, luându-i prin surprindere pe fanii care nici măcar nu știau că se căsătorise, după despărțirea de actrița Susan Sarandon.

Actorul de 62 de ani este cu 33 de ani mai în vârstă decât româncă. Astfel, Grațiela are 31 de ani și este de aceeași vârstă cu fiul cel mare al actorului, Henry. Cel de-al doilea băiat, Miles Guthrie, are 28 de ani, ambii băieți fiind rezultați din relația de lungă durată cu Susan Sarandon.

Tim Robbins a fost ultima dată în România în 2016, la Festivalul de Teatru de la Sibiu, iar apoi a pus în scenă o piesă, la București. Actorul și românca s-ar fi întâlnit timp de trei ani, dar nu se știa că s-au căsătorit, fiind văzuți împreună în anul 2018, la premiera serialului HBO „Here and Now”. Cei doi au fost foarte discreți în ceea ce privește relația lor și s-au căsătorit în mare secret.

Vizualizări: 1,957

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: