Horoscop

Valabil pe 6/7 februarie

Berbec: Ocupă-ți timpul cu ceva util, urmează niște cursuri în plus, învață ceva care te-ar putea ajuta în carieră. Nu pierde vreme și nu-ți forța destinul! Cineva cu autoritate asupra ta nu te lasă să faci ceva ce-ți doreai și te simți frustrat și neîmplinit.

Taur: Ai sentimentul că sunt foarte multe de făcut și foarte puțin timp. Fii mai organizată! Ai o tendință clară de a exagera și de a face lucrurile aiurea și peste ceea ce este normal și corect de făcut.

Gemeni: Ești plin de idei fantastice, unele cu adevărat geniale. Caută soluții de comunicare directă și implică-te făcând abstracție de distanță, pentru că sunt la mijloc jobul și cariera pentru care ai muncit atât de mult.

Rac: Exact atunci când simți că toate sunt puse pe un făgaș bun, se întâmplă lucruri neprevăzute, care îți dau planurile peste cap. Este însă o zi bună, în care vei putea să evaluezi cât de sinceri sunt oamenii din jur.

Leu: Te irită unele probleme de sănătate pe care nu vrei să le iei în serios. Ai nevoie de relaxare și de o introspecție serioasă, care să te împace pe tine, cu tine! Încearcă să repari unele mici erori de comunicare.

Fecioară: Eul tău interior și vitalitatea ta generală primesc un serios impuls azi. Împacă-te cu emoțiile și fii conștient de faptul că atitudinea ta recentă poate cântări foarte mult pentru cei pe care îi iubești.

Balanţă: S-ar putea să-ți fie greu să găsești direcția bună pe care o cauți astăzi. Nu uita că lumea nu se învârte în jurul tău, indiferent de cât de mult ți-ai dori asta. Probabil că nu acesta este lucrul pe care vrei să-l auzi, chiar dacă este foarte adevărat și se va dovedi util pentru tine.

Scorpion: Rezolvi, în sfârșit, o problema ce ți-a dat multe bătăi de cap și asta îți aduce mari beneficii pentru moral și pentru starea ta de spirit. Cineva îți va oferi soluția salvatoare.

Săgetător: Nu prea pui preț pe bani, nu ești foarte atentă la cheltuieli, însă azi „responsabilitate” este cuvântul care îi caracterizează. Vei numără cu grijă până și banii de pâine și nu vei mai accepta nicio propunere care presupune o cheltuială în plus.

Capricorn: Zi constructivă pentru tine. Ai planuri mari și ești dispus să schimbi tot ceea ce se poate schimba: casa, mașina, locul de muncă. Momentul nu durează mult, nu vei schimba nimic, dar gândurile și dorințele rămân.

Vărsător: Toată lumea apreciează modul în care ai muncit în ultimul timp și acest lucru se vede în atitudinea celor din jur. Acum, că ai aflat acest lucru, nu este cazul să te culci pe o ureche și să nu mai muncești. Continuă în același ritm pentru a demonstra că așa ești tu de obicei.

Peşti: Trebuie să-ți faci ordine în viață. Înainte de începe o discuție cu cineva, gândește-te bine la ce vrei să spui pentru a nu spune lucruri pe care să le regreți.

Vizualizări: 1,128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: