Horoscop

Valabil pe 9 februarie

Berbec: În cursul dimineţii, aveţi suficientă energie să rezolvaţi tot ce vă propuneţi. Implicaţi-vă în activităţi care necesită combativitate, voinţă şi curaj. După prânz, veţi culege ceva roade ale acţiunilor din ultimele zile în ceea ce priveşte zona materială şi a câştigurilor.

Taur: Până la orele prânzului, nu e cazul să trageţi de voi, mai ales dacă vă simţiţi lipsit de energie sau vi se pare că sunteţi presat să faceţi lucruri pentru care nu aveţi bucurie şi energie. E o perioadă bună pentru a planifica şi a alcătui strategii. După prânz, deschideți calea pentru iubire, plăceri şi experienţe excelente.

Gemeni: Rămâneţi conectat la exterior, la mediul social şi la informaţii. E o perioadă propice pentru a vă lăsa inspirat şi a lansa idei noi de proiecte sau de promovare a unora deja existente. După prânz, e minunat dacă vă opriți puţin din treabă şi ascultaţi cu atenţie nevoile cuiva apropiat.

Rac: Orele dimineţii, până spre prânz, sunt excelente pentru a face demersuri legate de afirmare, promovare, dezvoltare a unor afaceri profitabile. Acum puteţi afla, de exemplu, ce şanse sunt pentru voi, în ceea ce priveşte accesarea unor venituri/câştiguri mai mari.

Leu: Vă cam mănâncă tălpile, fie că plecaţi spre noi zări, fie pur şi simplu să exploraţi noi teritorii în conştiinţă. În orice caz, prima parte a zilei musteşte de idei, inspiraţie şi chiar oportunităţi noi. După prânz, este activată zona carierei. Vă puteţi bucura de o şansă, de succes şi de recunoaştere.

Fecioară: Primele ore ale zilei vă pot aduce surprize frumoase, dar şi revelaţii, înţelegeri mai profunde ale unor situaţii, precum şi momente de „deja vu“. A doua parte a zilei vă aduce inspiraţie, soluţii bune, comunicare eficientă cu persoane oficiale, rezolvări…

Balanţă: Sunteţi concentrat pe relaţiile importante din viaţa voastră. Acum se pot clarifica o serie de neînţelegeri, dacă aveţi ceva tact şi înţelepciune. De asemenea, nu e exclus să vă daţi seama ce relaţii merită să le continuaţi şi la care e mai bine să renunţaţi sau să le revizuiţi.

Scorpion: Pentru voi este o perioadă importantă din punct de vedere profesional şi al afirmării în carieră. Chiar dacă încă mai aveţi de revizuit unele comportamente şi de lămurit nişte aspecte ale parteneriatelor şi relaţiilor profesionale, amintiţi-vă că acum şansa e de partea voastră şi e de preferat să o folosiţi înţelept.

Săgetător: În prima parte a zilei, faceţi doar ce vă place şi vă bucură, relaxaţi-vă, visați la ceea ce vă doriţi să experimentaţi în viitor, fără limite şi bariere. După prânz, e timpul pentru muncă rodnică, pentru îmbunătăţirea relaţiilor de lucru şi/sau primirea unor propuneri avantajoase la locul de muncă.

Capricorn: Ziua începe cu implicarea voastră în activităţi casnice/familiale sau cu oferirea unui sprijin cuiva drag. Este un moment bun şi pentru a gândi o strategie de investiţie în bunuri pentru casă sau pentru un sediu de firmă. După prânz, e recomandat să vă luaţi timp pentru a vă face mici bucurii.

Vărsător: Dacă v-aţi propus să scrieţi, să vă ocupaţi de documente sau să participaţi la discuţii şi întâlniri, prima jumătate a zilei este excelentă pentru astfel de activităţi. După prânz, sunteţi atent la viaţa de familie, dar mai ales la nevoile sufletului voastru.

Peşti: S-ar putea să descoperiţi o sursă de câştig nouă sau sau aveţi surprize plăcute legate de bani și câştiguri, în prima parte a zilei. După prânz, Luna se mută în zona comunicării şi e un moment bun pentru a discuta, negocia, împărtăşi, lămuri aspecte în cadrul relaţiilor.

Vizualizări: 1,332

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: