Horoscop

Valabil pe 10 februarie

Berbec: Berbecii se bucură azi de atenţia unei persoane speciale, faţă de care nutresc sentimente puternice. Poate aveţi marele noroc ca această persoană să aibă aceleaşi sentimente şi să îşi dorească să fie cu voi. Poate fi începutul unei frumoase poveşti de dragoste.

Taur: Taurii trebuie să îşi păstreze răbdarea, să acţioneze cu tact şi să nu renunţe la visul lor. Acordaţi-vă timp cu anumite proiecte dificile ori cereţi ajutor celor în care aveţi încredere. Vorbiţi despre sentimentele şi problemele voastre, nu le ascundeţi în interiorul vostru.

Gemeni: Cineva aflat sub autoritatea voastră este neascultător și trebuie să-l puneţi la locul lui. Fie că alegeți să o faceți în privat sau în public, rețineți că a da un exemplu şi altora poate fi adesea extrem de util pentru a împiedica alte persoane să facă aceleași greșeli.

Rac: Nu fiţi duri cu voi pentru că sunteţi indecişi. Sunteţi atât de dornic să vedeţi lucrurile într-o lumină pozitivă încât este posibil să nu le mai vedeţi clar! Nu vă mai concentrați atât de tare asupra acestei alegeri și lăsați-vă subconștientul să se ocupe de ea.

Leu: Reluați legătura cu o persoană dragă și aflați vești importante din viața sa. La locul de muncă vă bucurați de o săptămână liniștită, fără multe bătăi de cap sau proiecte urgente. Profitați pentru a vă mai relaxa puțin, meritați după toată agitația din ianuarie.

Fecioară: Luna iubirii vă prinde cu fluturași în stomac. Nu fiți timizi, arătați-i persoanei iubite ce simțiți. Starea de bine vă priește pe toate planurile și profesional eşti cu un pas înaintea tuturor. Șefii vor fi impresionați și s-ar putea să primiţi o mărire de salariu sau o promovare.

Balanţă: Astăzi ar trebui să începi să te mai relaxezi. Oamenii încep să te observe mai mult. Le place cum ați gestionat aceste schimbări și ar putea dori să știe care este secretul dvs. Împărtășește dacă vrei, dar amintește-ți că un mic mister poate crea mai multă atenție.

Scorpion: Vrei să menții impulsul cu partenerul sentimental, dar ai putea fi în pericol să pierzi din vedere propria identitate și obiectivele tale. Deci, luați o mică vacanță de gândire de unul singur și încercați să vă dați seama care este scopul.

Săgetător: Săgetătorii ar putea avea parte de evenimente neașteptate, care să schimbe complet atmosfera de calm și relaxare. Nu este exclus un efort emoțional intens pentru a depăși situații delicate, însă puterea de a rezista în fața obstacolelor va ieși la iveală.

Capricorn: Capricornii au multe idei, unele cu potențial uriaș, însă la capitolul acțiune nu stau la fel de bine. Marile succese nu vin de pe o zi pe alta, ci pas cu pas. Dacă nu găsești motivație și traversezi o perioadă de apatie, fă ceva ce ți-ai fi dorit dacă ai fi avut energia necesară.

Vărsător: O zi în care multe dintre întrebările pe care ţi le-ai pus în ultima perioadă îşi vor găsi răspuns. Dacă eşti implicat într-o relație, implică-te mai mult, nu eşti suficient de atent cu jumătatea ta, iar asta ţi-ar putea aduce bătăi de cap. La serviciu, totul merge strună.

Peşti: Nimic şi nimeni nu te va opri să realizezi tot ce ţi-ai propus. Singura problemă ar fi legată de sănătate. În plan personal pot să apară schimbări semnificative. De la apariția unui copil, planificarea lui sau chiar amorezarea până peste cap, totul este posibil.

Vizualizări: 1,008

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: