Horoscop

Valabil pe 12 februarie

Berbec: Dacă reputația este preocuparea voastră principală (și ar trebui să fie), trebuie să nu mai ascultați ce spun alții și să începeți să ascultați ce vă spune vocea interioară! A renunţa la ceea ce vă doriţi cu adevărat nu vă va ajuta să ajungeţi prea departe.

Taur: Taurii sunt interesaţi de începerea unor noi proiecte, au chef de a munci, de a învăţa lucruri noi. Ceilalţi vor aprecia efortul şi vă vor sprijini. S-ar putea să fiţi lăudaţi chiar de şefi. Evitaţi conflictele, iar dacă apare o situaţie tensionată încercaţi să acţionaţi cu mult tact.

Gemeni: Poate vă veţi simți în ceață sau sunteţi în situaţia în care să nu ştiţi ce să faceţi. Dacă se întâmplă acest lucru, îndreptați-vă focalizarea spre altceva. În loc să vă gândiţi la propriile obiective, concentrați-vă pe lucrurile pe care le fac alții. Vedeţi dacă îi puteţi ajuta.

Rac: Dacă simţiţi că oamenii nu înţeleg ceea ce spuneţi acum, nu fiţi frustrat. Alții pot interpreta greșit, dar asta nu înseamnă că nu vor să vă asculte în continuare. Oamenii sunt dispuși să depună eforturi pentru a face parte din lumea voastră, pentru că merită!

Leu: Planurile pe care le-ai făcut nu au rezultatul aşteptat, iar acum pare că azi totul se rezumă la stingerea conflictelor. Vestea bună este că ştii ce vrei, aşa că e doar o chestiune de timp să îţi dai seama cum trebuie să ajungi acolo. Fă cât mai puţine compromisuri.

Fecioară: Dacă eşti într-o relaţie, oferă-i partenerului mai multă atenţie şi dragoste decât de bicei. Iar dacă nu eşti într-o relaţie, a sosit timpul să lucrezi mai intens la stabilirea unei conexiuni cu o persoană cu care ai vorbit mult în ultima perioadă. Deschide-te mai mult.

Balanţă: Balanța simte că i se impun prea multe acum, dar este probabil că nu vă dați silința suficient! Va conta foarte mult să arăți tuturor că nu este nevoie să se uite peste umărul tău să vadă ce faci. Preluați mai multă responsabilitate și vi se va oferi mai multă autonomie.

Scorpion: Cineva care nu prea are nevoie de ajutorul tău ar putea să-l ceară și, dacă poți să scapi să spui nu, fă-o! Lucrați de obicei bine împreună, dar vă simțiţi ca și cum ar profita de voi. Învață-i să nu ia pe gratis ajutorul tău și să nu considere că au acest drept.

Săgetător: Dacă sunteți în căutarea unui impuls pentru a vă motiva, răspunsul s-ar putea să se găsească chiar sub ochii voştri. Dacă analizaţi lucrurile suficient de mult, sigur veți da peste câteva detalii care vă vor face să vedeți lucrurile într-un mod cu totul nou.

Capricorn: Zi bună pentru a-ți exprima cele mai puternice opinii, chiar dacă îi deranjezi pe cei din jur. Ai noroc totuşi că eşti înconjurat de oameni care vor înțelege schimbarea ta extremă de comportament. Nu trebuie să fii jenat dacă îți pierzi calmul. Te vei simți eliberat.

Vărsător: Nu mai ești mulțumit de ceea ce ţi se întâmplă şi vrei ca lucrurile să meargă în altă direcție. Pe toate planurile, dar mai ales în cel profesional. Fii curajos şi fă pasul spre direcţia dorită. În viața personală, ai grijă la deciziile pe care le iei, ca să nu îţi pară rău mai târziu.

Peşti: Unii dintre Peşti simt nevoia unei escapade, vor o aventură în viaţa lor și nu se opresc până când nu o obțin. Grijă mare, însă, pot să apară tot felul de situații delicate. Dacă flirtezi cu cineva care nu este pe aceeași lungime de undă, pot să apară probleme.

Vizualizări: 1,101

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: