Horoscop

Valabil pe 11 februarie

Berbec: Ai putea începe să te simți mai detașat sau mai îndepărtat de oamenii dragi. Nu vă lăsați emoțiile să vă convingă de lucruri care nu sunt adevărate. Acești oameni nu s-au schimbat și tu nu te-ai schimbat. Doar situația s-a schimbat și se va schimba din nou.

Taur: Nu lăsați pe altcineva să stabilească cadrul unei conversații deosebit de importantei. Asigurați-vă că spuneți ceea ce trebuie să spuneți, fără a fi prea defensivi. Comunicarea este importantă, dar trebuie să vă asigurați că este la fel de sănătoasă pe cât de eficientă.

Gemeni: Este important să rămâneți în picioare astăzi, dar asta nu înseamnă doar să fiți atenți, ci și să fiți sănătoși. Aveți nevoie de hrană solidă pentru creier pentru a vă menține concentrat și a gândi pozitiv. Consumați legume, proteine și cereale.

Rac: Aveți grijă cu cine colaborați, mai ales dacă este vorba de vreo afacere. Dorința de a obține ceea ce doriți este atât de puternică încât ar putea să vă orbească la anumite semne. Poate că în ultima vreme a existat prea multă satisfacție instantanee în viața voastră.

Leu: Dacă privești dincolo de aparențele discuțiilor mărunte, găseşti indicii care îți arată intențiile reale ce se ascund în spatele vorbelor. Există o discrepanță între ceea ce spun și ceea ce simt, dar misterul din spatele acestui comportament nu trebuie să îl rezolvi tu.

Fecioară: Fecioarele încep să se gândească mai bine la compromisul pe care l-au făcut recent cu un prieten. Ceea ce credeau că se va întâmpla, nu se întâmplă, iar acum se întreabă dacă nu cumva au făcut o greșeală. Încearcă să rezolvi cum poți și să nu ai regrete.

Balanţă: Astăzi poți face lucrurile incomode pentru una sau două persoane, dar nu merită să îţi schimbi modul de a face lucrurile doar pentru a face pe altcineva fericit. Dacă oamenii consideră că ești egoist să rezisti în lupta ta, aceasta este problema lor, nu a ta.

Scorpion: Scorpionul află că mulți oameni sunt foarte diferiți în interior față de ceea ce aspectul lor exterior te poate determina să crezi. Când întâlnești pe cineva nou acum, trebuie să mergi mai departe de a nu judeca această carte după coperta sa.

Săgetător: Săgetătorii măcinați de anumite decizii din trecut sunt sfătuiți să stea departe de agitația de zi cu zi și să trăiască sentimentul, chiar dacă este dureros. Însă doar așa vor obține răspunsuri pentru a rezolva cu adevărat situația și a fi liniștiți pe viitor.

Capricorn: Capricornii ar face bine să se pregătească sufletește, pentru ca ziua de miercuri ar putea aduce clipe de neuitat, în special în sfera sentimentală. Emoțiile vor fi la cote înalte, precum și provocările. Vei avea șansa să arăți de ce ești în stare.

Vărsător: Vărsătorii nu ar trebui să se streseze gândindu-se la lucruri care nu s-au întâmplat încă. Nu te lăsa copleșit de emoții și, chiar dacă apare cineva din trecut, nu lăsa pe nimeni şi nimic să te dezechilibreze. Seara, vei petrece mai mult timp în brațele persoanei iubite.

Peşti: Nu este exclus ca astăzi să faci cheltuieli exagerate, din cauza unor capricii de moment. Dacă nu pui frână, totul va escalada spre un conflict cu partenerul de viață. Nu este o perioadă favorabilă pentru a da iama în economiile familiei. Astrele recomandă moderație.

Vizualizări: 1,086

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: