Horoscop

Valabil pe 18 februarie

Berbec: Vei avea parte de tot felul de conflicte şi situaţii tensionate, aşa că încearcă să îţi păstrezi calmul în cazul în care lucrurile escaladează pe o pantă nedorită şi periculoasă. Nu băga în seamă comentariile răutăcioase şi mergi mai departe cu capul sus, orice s-ar întâmpla.

Taur: Ești pe pozitiv și extrem de productiv la serviciu, chiar dacă ai foarte multe lucruri de rezolvat. Reușești să duci totul la bun sfârșit, iar asta nu va trece neobservat de superiori. Nu uita că trebuie să te și odihnești. Seara, te întâlneşti cu cineva cu care nu ai mai vorbit de mult.

Gemeni: Așteptați un telefon cu vești bune, fie că este vorba despre o persoană apropiată, fie că este o ofertă de muncă. Lucrurile s-ar putea întâmpla fix cum vă doriți. Ați muncit pentru a ajunge la acest nivel, meritați și o recompensă. Profitați de fiecare oportunitate.

Rac: Pasiunea și gândurile pozitive vă domină ziua. Deși săptămâna a început cu mici dificultăți și obstacole, nu vă daţi bătuți. Din dorința de a demonstra că puteți face totul, riscați să vă suprasolicitați, iar pe termen lung să fiți afectați. Luați lucrurile pas cu pas.

Leu: Leii ar putea avea parte de multe surprize și nu tocmai pe placul lor. Va fi nevoie de răbdare, tact și multă atenție pentru a trece cu bine de capcanele acestei zile, însă efortul va merita. În cele din urmă, experiență căpătată și sentimentul de împlinire sunt de neprețuit.

Fecioară: Organizate și cu gândurile în ordine, Fecioarele vor avea ocazia să rezolve o problemă complicată a unei persoane dragi, iar asta le va aduce respect si apreciere. Este uimitor ce poate face o minte limpede, atunci când e dublată de disciplină și spirit de sacrificiu.

Balanţă: Balanţele au de îndeplinit obligaţii în legătură cu locul de muncă, dar s-ar putea să fie mai greu decât vă aşteptaţi, din cauza problemelor de comunicare cu colaboratorii sau conducerea. Arătaţi că intenţiile voastre sunt bune şi sunteţi pregătiţi 100%.

Scorpion: Scorpionii au emoţii faţă de succesul înregistrat în ultima perioadă, la nivel profesional şi personal. Ideal ar fi să ajungeţi în momentul în care să vă daţi seama că ţine doar de voi dacă perioada bună continuă. Dacă ştiţi să vă jucaţi cărţile, veţi putea rămâne pe un trend ascedent.

Săgetător: Munca peste program te poate avansa profesional, dar te-ar putea îndepărta de cei dragi. Te simți ușor extenuat, dar dorința de a fi promovat te face să mergi înainte. Încearcă să petreci mai mult timp cu familia și uită puțin de grijile de la job. Toată lumea se va bucura de roadele muncii tale.

Capricorn: Nativii Capricorn sunt puși în dificultate de o sarcină care are legătură cu locul de muncă sau cu viața personală. Aceasta s-ar putea dovedi a fi mai grea decât te-ai fi așteptat. Muncești prea mult și s-ar putea să te simți ușor obosit și abătut. O pauză ți-ar prinde bine.

Vărsător: Cineva, posibil o persoană din grupul tău, ar putea să îți ceară ajutorul într-un fel sau altul. Probabil nu vrei să faci asta, pentru că ai alte planuri. Nu îți fie teamă să refuzi. Energia ta creativă ar trebui să fie la cote înalte. Notează-ți ideile și revino asupra lor mai târziu.

Peşti: Dezvoltarea carierei arată promițător acum și s-ar putea să te grăbești să termini ceea ce ai de făcut. Dar responsabilitățile de acasă și față de familie s-ar putea să încurce lucrurile. Din oarecare motiv, o să fii nevoit să stai acasă. Unele vise pe care le-ai ignorat revin.

Vizualizări: 1,019

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: