Horoscop

Valabil pe 15 februarie

Berbec: O s-aveţi prilejul, poate şi onoarea, să colaboraţi cu nişte oameni care vă vor aduce succesul pe care-l meritaţi. E posibil să luaţi nişte bani şi să comandaţi diverse lucruri de care-aveti nevoie, pot fi nişte lucruri de care - aveţi nevoie, că pot fi nişte lucruri pe care-aţi vrut în repetate rânduri să le luaţi şi nu s-a putut.

Taur: O să vă bucuraţi de o confirmare, de sosirea cuiva care-ar aduce o rază de soare-n viaţa voastră. Se poate să ieşiţi la rampă cu ceva nou, sau cu ceva pe care l-aţi mai încercat la un moment dat, însă n-a avut niciun impact, nu a mers la vremea respectivă.

Gemeni: Se poate să legalizaţi acte, să mergeţi mai departe cu un demers ca să avansaţi pe scara ierarhică. O să vă interesaţi de o plecare, fie şi cu treaba, pot fi afaceri la mijloc şi să trebuiască s-ajungeţi la sediul firmei ca să semnaţi contracte.

Rac: Poate cereţi unei bănci un credit ca să vă cumpăraţi o casă ori o maşină pentru că nu v-aţi putea descurca astfel. Se poate să primiţi o ofertă care v-ar aduce nişte bani şi o să vă bucuraţi de un confort financiar, o să fie o stabilitate care să vă permită să ieşiţi din nota obişnuită.

Leu: Aveți o întrevedere cu cineva care nu şi-a pierdut speranţa c-o să puteţi fi din nou împreună şi o să vedeţi ce se poate face. O să interacţionaţi cu nişte patroni care vor să vă angajeze, dar vă aflaţi într-o derută, cu ofertele par care mai de care mai bănoasa şi nu ştiţi ce s-alegeţi.

Fecioară: Poate vă faceţi puţin timp pentru un hobby, să vă creaţi o stare de spirit şi mai bună, să valorificaţi, chiar, nişte produse făcute de voi. Poate vă faceţi un program special pentru copii, să faceţi lecţii, să-i duceţi undeva să practice un sport dacă e voie şi să le fie cultivat un talent.

Balanță: Se poate să vă pregătiţi de un botez şi să cereţi ajutorul rudelor să v-ajute - sau poate e un alt eveniment festiv. Se poate să mai aşteptaţi o săptămână, doua, până să-i daţi un răspuns - ferm - partenerului de cuplu, referitor la un angajament pe viaţă - că ideea nu s-a copt încă.

Scorpion: Vi se vor semna nişte acte, poate va fi un progres şi la şcoală şi multe aspecte se vor mai rezolva şi de la sine. Poate angajaţi o firmă să v-ajute cu reparaţiile, zugrăvitul, sau poate or fi alte urgente pe-acasă şi chiar nu puteţi sta aşa - trebuie rezolvat rapid.

Săgetător: Are cineva să vă dea nişte bani şi o să strângeţi un capital, ca să vă puteţi împlini şi nişte dorinţe mai vechi. Or să vă solicite mai mulţi parteneri de afaceri şi o să vă puteţi alege ceva care să fie pe gustul vostru şi să vă menţină în priză, c-aveţi multe de oferit.

Capricorn: Poate-abia acum vi se acorda un supliment salarial şi o să vă convingeţi că rugăminţile voastre chiar au fost luate-n serios. Se rezolvă nişte chestiuni mai vechi şi o să vă puteţi apuca şi de alte proiecte care să vă propulseze în carieră şi n-or să vă lipsească banii.

Vărsător: Se poate să faceţi nişte achiziţii şi să vi se subţieze contul, dar de luna viitoare vin bani şi din urmă. E agitaţie la voi, sunt multe de făcut şi o să vă confruntaţi cu diverse obstacole, dar nu e cazul să abdicaţi, poate fi momentul vostru de glorie.

Pești: Poate-o să cheltuiţi nişte bani ca să reparaţi maşina, să vă puteţi deplasa, c-aveţi drumuri de făcut, sau poate vă luaţi alta. O să fie un consum nervos c-aveţi de lucru, or fi şi examene, poate şi pe copii trebuie să-i monitorizaţi la lecţii, chiar dacă se duc la şcoală.

Vizualizări: 1,120

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: