S-au căsătorit de Valentine`s Day: Este o zi plină de semnificație pentru noi

Valentine`s Day a fost una dintre cele mai frumoase zile din viața unor tineri din municipiul Târgu Jiu. Aceștia au hotărât să își unească destinele chiar la Poarta Sărutului din Parcul Central.  Florin și Nicoleta, căci despre ei este vorba, au fost singurul cuplu care a ales să se căsătorească în această zi a dragostei.

Cei doi tineri lucrează în București. Ea este avocat, iar el judecător, orașul natal fiind Târgu Jiu. Proaspăt-căsătoriții au povestit de ce au ales această zi și de ce Poarta Sărutului.

”Este o zi plină de semnificație. Ne bucurăm că am avut drept martori operele marelui maestru Constantin Brâncuși și sper să ne ghideze toată viața valorile importante precum: tăcerea, răbdarea, dar și dragostea dusă la infinit. Când dragostea este mare, ne ține de cald, chiar dacă afară este frig”, a spus Nicoleta.

Târgu Jiul este orașul natal al lui Florin, acesta povestind că Nicoleta și-a dorit mult să ajungă în fața operelor lui Brâncuși pentru a oficia această căsătorie. ”I-a plăcut foarte mult ideea să oficiem căsătoria la Poarta Sărutului. Eu sunt născut aici, tot aici am și crescut, fiind orașul meu de origine. Operele marelui sculptor m-au inspirat mereu și am găsit un loc de liniște aici”, a spus Florin.

Vizualizări: 13,114

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: