Horoscop

Valabil pe 17 februarie

Berbec: Sunt mari şanse să fii avansat la serviciu sau să obţii o majorare a salariului. Dacă jobul tău are o componentă creativă, nu te autocenzura şi simte-te liber să experimentezi, indiferent de eventualele critici venite din partea unor colegi, probabil invidioşi.

Taur: Poţi avea probleme din cauza unui coleg băgăcios şi bârfitor, care te poate băga în gura superiorilor. Dacă simţi că aspiraţiile nu se mai potrivesc cu actualul loc de muncă, poţi lua în calcul să schimbi jobul. Fii atent şi gândeşte-te bine înainte să iei o decizie.

Gemeni: Gemenii sunt foarte comunicativi, orientați către rezolvarea problemelor celor care vă solicită sfatul. Nu pierdeți din vedere planurile personale, altfel riscați să adunați frustrări. La locul de muncă, sunteți de neoprit, iar motivația şi energia voastră sunt molipsitoare.

Rac: Oamenii tind să subestimeze dorința ta înnăscută de a atinge succesul și astăzi rişti să ai probleme din această cauză, mai ales pe planul relațiilor. În a doua parte a zilei te-ai putea confrunta cu situații ce vor reflecta în viața ta amoroasă.

Leu: Leii se pot confrunta cu tensiuni apărute la locul de muncă. Nu te lăsa consumat de astfel de emoții! Chiar dacă eşti tentat să acţionezi impulsiv, în a doua parte a zilei cobori cu picioarele pe pământ, pentru că în realitate lucrurile nu pot fi făcute din impuls.

Fecioară: Nativii Fecioară au o întreagă săptămână bună. Șefii vă aprobă ideile, apreciază spiritul de inițiativă și vă laudă pentru performanțe. Atenție să nu vi se urce la cap, pentru că atrageți invidia colegilor. Aveți grijă la sănătate, este o perioadă mai sensibilă.

Balanţă: Zi încărcată din punct de vedere emoțional, în care oportunitățile se amestecă cu anumite obstacole sentimentale. O decizie pare a fi greu de luat, însă va fi necesară pentru a liniști apele. Încearcă să găsești echilibrul dintre datorie și dorință personală.

Scorpion: Scorpionii ar putea găsi dragostea acolo unde se așteaptă mai puțin – în cercul de prieteni, la serviciu sau într-un spațiu public, precum un magazin sau un restaurant. Lucrurile se întâmplă rapid și frumos, așa că nu ai de ce să te îngrijorezi cu privire la circumstanțe.

Săgetător: Intuiţia Săgetătorilor creşte într-atât încât pot deduce gândurile şi motivele oamenilor pe care nu i-au mai întâlnit până acum. Ai putea alege să foloseşti această abilitate pentru a face progrese în plan financiar. Fă asta dacă poţi, dar în limite rezonabile.

Capricorn: În plan profesional şi creativ este timpul pentru un proiect nou, în care partenerii să creadă cu tărie. Priveşte spre evenimente în judeţe îndepărtate sau ţări străine pentru inspiraţie. Ceva care a început departe de casă ţi-ar putea aprinde imaginaţia.

Vărsător: Dacă nu ai fost în apele tale recent, un plus de putere interioară te poate face să te simţi puternic şi sănătos. Ai putea să finalizezi azi toate treburile neterminate. Nu uita să îţi aloci timp şi pentru a te simţi bine. Vrei să profiţi în toate planurile de noua putere.

Peşti: Cineva din anturaj poate avea o problemă cu o figură autoritară, dând naştere la probleme de natură politică. Te simţi puternic şi ai putea fi tentat să urci în ring. E mai bine să te fereşti de orice e politic şi să îţi canalizezi puterea şi pasiunea într-un proiect propriu.

Vizualizări: 1,036

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: