Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Horoscop

Valabil pe 5 martie

Berbec: Berbecii au tendința de a reacționa impulsiv astăzi în discuțiile cu cei din jur. Încercați să vă controlaţi, să acționați cu calm şi răbdare, mai ales dacă trebuie să purtați o conversație importantă cu şefii sau superiorii. Dacă dați dovadă de profesionalism, concluziile vor fi pozitive.

Taur: Nativii născuţi sub zodia Taurului au parte de surprize extraordinare în dragoste. Fiţi sinceri, aveţi încredere în forţele proprii şi daţi dovadă de fidelitate. Discutaţi cu partenerul/a dacă aveţi anumite supărări.

Gemeni: Gemenii trebuie să îşi reconsidere poziţia într-o anumită situaţie. Îndepărtaţi-vă d e oamenii care nu vă fac cinste ori care aduc toxicitate în viaţa voastră. Căutaţi liniştea şi înţelegerea din partea celor apropiaţi şi nu acceptaţi compromisuri dacă nu vă aduc succesul binemeritat.

Rac: Cei aflaţi sub acest semn zodiacal trebuie să pună la punct planurile pentru viitor. Gândiţi-vă la vacanţă, mai ales că din timp puteţi achiziţiona excursii la preţ redus, dar consultaţi-vă bine cu persoanele cu care vreţi să vă petreceţi concediul. Ar fi nedrept să luaţi o decizie fără acordul celorlalţi.

Leu: Dorința voastră de a face plăcere altor oameni este în contradicție cu cât timp aveți disponibil. Se pare că aţi uitat de unele priorități majore. Ar putea fi puțin dificil să-ți dai seama cine trebuie ajutat mai întâi. Trebuie să ajutați persoana care vă ajută de fiecare dată când aveți nevoie de un sprijin.

Fecioară: Astăzi va trebui să fii deschis la diferite moduri de a gândi. Este timpul să fii de acord cu oamenii care diferă de tine. Cineva într-o poziție de putere te poate ajuta să crești în carieră sau la școală. Nu puteți schimba părerile oamenilor despre lucruri care sunt importante pentru ei, așa că nici nu încercați.

Balanţă: Conexiunile de afaceri și romantice s-ar putea intersecta astăzi. Ai grijă să rămâi în zona corectă între datoriile de afaceri şi jocul seducţiei. Construirea acestei relații s-ar putea să îţi trimită viața într-o direcție complet nouă. Păstrează-ţi personalitatea, dar nu exagera cu dorinţa de a conduce.

Scorpion: Dacă sunteți în căutarea inspirației, priviți lucrurile din viața voastră care sunt o sursă de frustrare. Lucrurile care te duc pe calea greșită au un motiv în tine pentru care sunt aşa. Descoperiți care este acest motiv și veți găsi o soluție la o problemă presantă. Ideile proaspete se dezvoltă din situații neobișnuite.

Săgetător: Zi cu o puternică încărcătură afectivă. Astăzi vei analiza mai profund relațiile cu cei din jur și direcția în care viața ta se îndreaptă. Vei lua decizii radicale în multe privinţe, care vor schimba cursul destinului. Dacă nu eşti implicat într-o relaţie, astrele spun că există mari şanse să-ţi întâlneşti jumătatea.

Capricorn: Capricornii sunt foarte tensionaţi şi fac gafă după gafă pentru că sunt foarte repeziţi. Eşti foarte harnic şi muncitor, însă, din punct de vedere afectiv, lucrurile sunt amestecate. Este foarte posibil ca lucrurile să nu meargă foarte bine la locul de muncă şi să fii nevoit să îţi cauţi un alt job.

Vărsător: Ziua este marcată de o dispută legată de un bun, o casă sau un teren. Rişti să te cerţi serios cu rudele, dacă nu ai răbdarea necesară ca să le explici unde greşesc. Seara, primeşti o veste care va schimba în bine perspectiva financiară.

Peşti: Peştii au sufletul împărţit între partener şi părinţi. A venit momentul să conştientizezi, odată pentru totdeauna, că ai propria viaţă, propriul destin. Şi, foarte important, trebuie să ştii că orice alegere nu scindează familia.

Vizualizări: 1,195

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: