Horoscop

Valabil pe 6/7 martie

Berbec: Nu te mai miră nimic. Haosul general este complet și singurul lucru care mai lipsește sunt extratereștrii. Și totuși, dacă te oprești, ai să descoperi că unele complicații se limpezesc, aproape de la sine.

Taur: Descoperi cu mare satisfacție că eforturile nu sunt în zadar, atâta vreme cât sunt făcute calculat și cu ambiție. Primești înapoi ceea ce ai dăruit și înțelegi care este scopul și care este misiunea ta, uitându-te în urmă la suportul pe care l-ai oferit celor dragi.

Gemeni: Nu poți schimba lumea. Poți schimba însă în bine micul tău unives, astfel încât lucrurile să devină mai plăcute, mai calme și mai suportabile în jurul tău. Să nu te mire dacă exemplul tău va fi urmat și de alții. Spune ce gândești.

Rac: Ești empatic și suferi pentru cei din jurul tău, chiar dacă nu-i cunoști. Exemplul tău este urmat și de alții, ceea ce este extrem de tonic pentru tine. Descoperi că lucrurile sunt mai ușor de gestionat dacă spui ce simți.

Leu: Uneori indiferența este utilă și nu este neapărat o dovadă de nepăsare. Concentrază-te pe problemele tale cele mai intime. Acolo este cheia. Ai putea încerca să te lași în voia valurilor și să nu mai dai atenție lucrurilor care nu contează.

Fecioară: Fii corect cu tine și cu cei din jur, fii atent la lucrurile mărunte pentru că acestea sunt cele care contează în cea mai mare măsură. Vin momente cu mare încărcătură emoțională, care te vor marca pentru un timp.

Balanţă: Ești foarte emotiv azi și nu reușești să-ți controlezi această stare. Trebuie să cauți cauza acestei stări și să o înfrunți cu mult curaj. Fii prudent cu cheltuielile familiei și ai mare grijă cu felul în care sunt gestionați banii.

Scorpion: Primești un imbold astral, care te va propulsa timp de mai multe zile. Ești calculat, calm și foarte orientat către viitor, pe care știi să-l organizezi în așa fel încât să ai doar de câștigat. Este posibilă o pasiune fulgerătoare pentru cineva de departe.

Săgetător: Recunoașterea greșelilor este cea mai bună cale prin care acestea pot fi iertate. Ești dezamăgit și ai o undă de regret pentru decizii luate cu ceva vreme în urmă. Încearcă să depășești pesimismul care te-a copleșit.

Capricorn: Ai șansa de a merge mai departe la fel de bine, dar depinde de capacitatea de concentrare și de ambiția ta dacă vei reuși sau nu! Este foarte important să nu te lași dus de val și să faci ceea ce trebuie înainte de a face ceea ce vrei și ceea ce îți face plăcere.

Vărsător: După o perioadă extrem de aglomerată, noul tău ritm de viață, în care nu ai aproape nimic de făcut, te-a debusolat complet. Nu este nici vacanță, nici muncă. Este momentul perfect pentru a face planuri de viitor. Sau pentru a începe o perioadă de recuperare fizică.

Peşti: O pauză sau o zi de relaxare pot face minuni și te vor ajuta să rezolvi alte probleme rapid și eficient. Încearcă să-ți pui lucurile în ordine la serviciu. Ai nevoie de relaxare ca de aer.

Vizualizări: 906

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: