Horoscop

Valabil pe 10 martie

Berbec: Berbecii simt nevoia să caute un umăr şi să îşi spună oful. Vorbiţi cu cei apropiaţi din familie, vă vor ajuta să găsiţi o soluţie benefică pentru viitor. Schimbaţi jobul dacă vă simţiţi neapreciaţi ori încheiaţi o relaţie în care nu vă mai găsiţi fericirea.

Taur: Rămâneţi motivaţi şi munciţi pentru visurile voastre. Fiţi perseverenţi şi înţelegători cu cei din jur. Astrologii anunţă schimbări pozitive în dragoste, dar şi în sfera finanţelor. Seara conversaţi cu o persoană dragă, despre planurile voastre de viitor.

Gemeni: Este important să vă acordaţi timp şi să vă sprijiniţi în acţiuni, fie ele în plan amoros sau în plan financiar. Discutaţi deschis cu persoana iubită referitor la unele dificultăţi recente. Veţi ajunge la un numitor comun dacă aveţi răbdare şi înţelegere.

Rac: Astrele vă stimulează în acțiune și vă ajută să vă simțiți energizat pentru a finaliza proiectele, dar veți avea nevoie de mai mult timp pentru ca acestea să se întâmple. Mai târziu, tot ele vor evidenția probleme de intimitate și obiective comune.

Leu: Relațiile domină azi concentrarea Leilor. Direcţionaţi-vă energia către aspecte de parteneriat – de afaceri, romantice sau platonice – pentru a merge mai departe cu ambițiile voastre. Astrele vă arată tensiunile din carieră și nevoia de parteneriat.

Fecioară: Face parte din munca vieții Fecioarelor să se hrănească prin minte, corp și suflet. Această poveste despre sănătatea voastră este evidențiată astăzi. Direcționaţi-vă energia către volumul de lucru actual. Munca de zi cu zi se dovedeşte stresantă.

Balanţă: Balanța se simte ca și când s-a ridicat o greutate de pe umerii săi. Direcționați-vă atenția spre petrecerea timpului liber, dragoste și alte activități similare. Aveţi fler creativ și dorința de lucra în proiectele personale. Posibile tensiuni în relaţie.

Scorpion: Găsirea vocii tale interioare este importantă. Așteaptă-te ca oamenii să te contacteze, deoarece vor să te angajeze și să îţi audă perspectiva, dar ai nevoie de multă încredere în tine. Îndreaptă-ţi atenţia spre sănătatea ta mentală și comunicare.

Săgetător: Universul vă pregătește o surpriză. Chiar dacă poţi să simţi acest lucru, nu ştii exact la ce să te aştepţi. În cursul serii este posibil să sapi mai adânc în resursele și talentele tale, pentru că o situaţie provocatoare îţi oferă o oportunitate unică.

Capricorn: Eşti obosit, dar încearcă să te mobilizezi pentru ca sunt câteva persoane la serviciu care te pândesc si abia așteaptă să faci o greșeală ca sa îți ocupe poziția. Seara o petreci cu cei dragi, alături de care pui la cale o minivacanţă de senzație.

Vărsător: Te trezești cu un tonus de invidiat si molipsitor pentru toţi cei din jur. În plan profesional, totul merge ca la carte şi nu este exclus ca în perioada următoare să fii numit într-o poziție-cheie sau să primești o bonificaţie substanțială la salariu.

Peşti: Peștii au nevoie să se gândească mai mult la propria persoană şi la sănătatea lor. Există riscul unor mici accidentări, așa că ar fi bine să stai departe de sala de forță câteva zile. Dacă nu ești implicat într-o relație, astăzi s-ar putea să îţi întâlnești jumătatea.

Vizualizări: 1,374

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: