Horoscop

Valabil pe 12 martie

Berbec: Vă simțiți mai puțin încrezători decât de obicei și să vă plictisiți de tot, mai ales la serviciu. Este posibil să aveți o sarcină extrem de apăsătoare și plictisitoare pe care trebuie să o faceți spre binele companiei. Încercați să vă ușurați stresul ascultând muzică și luând pauze frecvente.

Taur: Este posibil să nu fiţi practici şi rezonabili în anumite proiecte şi decizii pe care trebuie să le luaţi. Puteţi însă să vă gândiţi mai mult la planurile de viitor pentru a pune în balanţă importanţa anumitor aspecte, mai ales în viaţa personală. Cereţi sfaturi persoanelor apropiate şi nu fiţi impulsiv.

Gemeni: Întârzierile frustrante la finalizarea unui proiect vă pot determina să vă îndoiți de abilitățile dvs. Uitați-vă bine la ceea ce faceți și încercați să înţelegeţi unde v-ați blocat. Îngrijorările legate de bani vă pot determina să luați în considerare amânarea unei activități. Folosiți ingeniozitatea pentru a o rezolva.

Rac: Chiar dacă vă treziți plini de energie și entuziasm, starea de spirit poate să dispară când vă gândiți la tot ce trebuie să faceți. Ar putea fi momentul să vă întrebați dacă ar trebui să faceți unele schimbări semnificative. Poate ar trebui să căutați o oportunitate care să vă ofere mai multă libertate de mișcare.

Leu: O conștientizare a anumitor aspecte ce ţin de viaţa personală te poate face să te simți deconcentrat. O să încerci să găseşti cele mai bune şi realiste soluţii. Trebuie să ai încrederea necesară că totul o să fie bine în cele din urmă. Problemele care te supără nu sunt atât de gave pe cât par la prima vedere.

Fecioară: Dorința de a face un serviciu cuiva ar putea să vă atragă în diverse activități de grup. E posibil să participați la o întâlnire cu oameni care nu vă sunt familiari. Nu trebuie să vă sperie acest lucru, pentru că sunteţi sociabili, iar această trăsătură vă poate veni în ajutor şi în cele mai încurcate circumstanţe.

Balanţă: Sarcina dvs. de muncă poate fi deosebit de grea și ați putea petrece ore lungi în discuţii interminabile. Relațiile cu ceilalți ar putea fi un pic tensionate. Reduceți stresul ascultând muzică și faceți pauze frecvente. Luați o masă bună la prânz și apoi faceți o plimbare. Lucrurile vor fi mult mai relaxate mâine!

Scorpion: Eşti puţin neliniștit și frustrat de felul în care merge viața. Ai responsabilități care trebuie îndeplinite, dar și proiecte care te interesează mai mult decât sarcinile banale. Drept urmare, s-ar putea să fii un pic nerăbdător cu cei din jur. Nu arunca frustrările tale asupra altora! Aminteşte-ţi că totul trece.

Săgetător: Un proiect îţi ocupă tot timpul, iar cei dragi îţi simt lipsa. Planul tău este să strângi niște bani în plus, pentru o vacanță mult visată, la vară. La serviciu lucrurile decurg bine, iar eforturile voastre nu trec neobservate de șefi. Nu vă lăsați acaparați de muncă, relaxați-vă și bucurați-vă de compania celor dragi.

Capricorn: Nativilor Capricorn le merge excelent atât pe plan sentimental, cât și la locul de muncă. Sunteți răsfățații astrelor în această perioadă și profitați de tot ceea ce vi se întâmplă. Spre seară, persoana iubită s-ar putea să vă pregătească o surpriză și să fie exact ceea ce sperați de foarte multă vreme.

Vărsător: Ai foarte multă treabă la serviciu și prea puțin chef, așa că toată ziua nu vei face decât să te uiți la ceas din minut în minut, așteptând cu nerăbdare sfârșitul programului. Spre seară, însă, totul se animă şi găseşti distracţie în orice. Atenţie la excesele de orice fel, pentru că există riscul unor mici accidentări.

Peşti: Nu ceda tentaţiilor la cumpărături şi încearcă să pui frână pornirilor de a cheltui bani. În plan personal lucrurile nu stau prea bine, dar nu vei rezolva nimic dacă goleşti portofelul la mall. Nu uita că în dragoste totul e permis, în afară de plictiseală. E momentul pentru o noapte pasională.

Vizualizări: 1,016

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: