Horoscop

Valabil pe 11 martie

Berbec: Prea multă agitaţie strică bunadispoziţie şi aduce stres. Telefonul sună încontinuu, iar oamenii să vă tot trimită mesaje. Toată lumea din jurul vostru pare să vorbească deodată. Dacă nu aduceți o anumită ordine în acest haos, s-ar putea să vă dea dureri de cap spre finalul zilei.

Taur: O cheltuială bruscă, dar necesară, poate face o gaură mare în buget. Poate că trebuie făcute reparații la casă sau mașină. Poate cineva are nevoie de o vizită neașteptată la dentist. Cheltuiala vă poate dezechilibra, dar puteți tăia din bugetul pentru alte activităţi sau lucruri care pot fi amânate.

Gemeni: Evenimentele de azi vă pot crea stări ciudate, cu care nu sunteți obișnuiţi. Pot apare mici iritații, cum ar fi scăderea randamentului la lucru, lipsa concentrării şi irascibilitatea. Încercaţi să aflaţi motivul schimbării voastre de comportament şi faceţi tot posibilul pentru a vă recăpăta pacea.

Rac: Dacă studiezi astrologia, numerologia sau orice altă ştiinţă ocultă, astăzi s-ar putea să găseşti puţin confuze unele concepte. Dacă reveniți asupra detaliilor și examinați lecția de săptămâna trecută, totul ar putea avea mai mult sens. Probabil că veți progresa mult mai repede dacă faceţi asta.

Leu: Un prieten care are probleme financiare ar putea cere azi un împrumut. Dar este posibil să treacă ceva timp până îţi va da banii înapoi. Dacă îi daţi împrumutul, amintiți-vă zicala despre faptul că nu trebuie să împrumutați un prieten căruia nu sunteți dispus să să îi faceţi un cadou.

Fecioară: Unele echipamente pe care le folosiți mult, poate un aparat, computer sau televizor, ar putea să se strice astăzi. Nu încercaţi să-l reparaţi singur, apelaţi la un profesionist. Altfel, s-ar putea să provocați mai multe daune echipamentului sau poate chiar dvs.! Astăzi este cazul să fiţi prudenți.

Balanţă: Pot veni azi știri bizare despre chestiuni metafizice sau paranormale. Acest lucru nu vă afectează în mod direct, se referă la unele descoperiri de care aţi auzit. Puteţi găsi fascinant acest subiect și să-l discutați ore întregi. Nu vă mirați dacă teoriile care apar par mai bizare decât ceea ce ați auzit.

Scorpion: E o zi agitată, poate că încercaţi să mergeți în prea multe locuri și să faceți prea multe lucruri simultan. Prietenii ar putea dori să vă întâlniţi, dar este posibil să aveți multe sarcini de care să aveți grijă. Ar putea fi o idee bună să evaluați ce trebuie făcut și să faceţi lucrurile în ordinea urgenței.

Săgetător: Cineva a interpretat greșit o informație și a transmis idei false. Va trebui să verificați acest lucru înainte de a trece la concluzii. Nu vă fie frică să transmiteți mai departe ceea ce învățați. Este mai bine să opreşti acest tip de bârfă prin dezvăluirea faptelor decât să o lași să se răspândească.

Capricorn: Capricornii au nevoie de odihnă şi relaxare. Efortul depus la serviciu te-a epuizat, însă va fi apreciat de superiori cu o primă substanțială sau cu o avansare în funcție. Încearcă să te relaxezi și să te bucuri de tot ce ai realizat. Te poţi trezi într-un triunghi amoros din care nu vei şti să mai ieşi.

Vărsător: Vărsătorii trebuie să se ferească de persoane pe care abia le-au cunoscut. Există riscul să profite de bunătatea şi de încrederea ta. Dacă eşti implicat într-o relaţie de dragoste, te gândeşti să treci la alt nivel, începi să îţi faci planuri pentru viitor. Seara, o plimbare în aerul proaspăt este perfectă.

Peşti: Va fi o zi perfectă. Te simţi în armonie cu tot ce ai în jur şi ai putea experimenta un déjà vu în timp ce faci diverse treburi prin casă. Evită să petreci mult timp în spatele volanului, pentru că există riscul unor mici accidente. Seara, persoana iubită te surprinde cu un cadou şi vei fi profund impresionat.

Vizualizări: 1,140

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: