Horoscop

Valabil pe 18 aprilie

Berbec: Este bine să te ocupi numai de planurile dumneavoastră în această săptămână. Rezervaţi-vă momente de liniște, în singurătate, analizaţi situația în care vă aflaţi și relațiile pe care le aveţi cu ceilalți. Concluziile formulate acum vă vor ajuta să conturaţi noi direcții de viață personală și profesională. Practic se deschide o etapă foarte importantă, toate vi se vor revela după pofta și nevoile sufletului.

Taur: Dialogurile cu prietenii și cu persoanele din mediul profesional care vă susțin proiectele și activitatea vă vor pune serios pe gânduri. Se conturează schimbări benefice la locul de muncă, astfel că ar fi bine să fiţi deschis la nou. Aveţi temeri vizavi de viitorul în domeniul profesional, însă depuneţi eforturi conștiente să vă liniştiţi.

Gemeni: O perioadă importantă în plan socio-profesional! Se conturează reuniuni profesionale, dialoguri cu șefi, cu reprezentanți ai unor instituții și multe sarcini de lucru. Minunat este că sunteţi ajutat de cei dragi, astfel că vă puteți implica în proiecte de anvergură pe termen lung. Totuși se deschide altă etapă la locul de muncă, fiind nevoie acum să definitivaţi sarcini anterioare sau să schimbaţi ceva în relațiile profesionale.

Rac: Sunteţi animat de gânduri mărețe și scopuri nobile la începutul săptămânii. Pe de altă parte sunt șanse de a planifica călătorii îndepărtate și abordarea unor studii de perfecționare pe termen lung. Chiar dacă la prima vedere, vă îngrijorează starea lucrurilor nu aveţi motive întemeiate.

Leu: Este nevoie să vă ocupaţi de cheltuielile comune cu alții, de genul facturi, taxe, impozite și documente specifice bunurilor materiale. Se recomandă prudență, deoarece sunt posibile neînțelegeri și minciuni. Dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat, activitățile intelectuale, călătoriile pe distanțe scurte vă vor ajuta să vă remodelaţi filozofia de viață.

Fecioară: Dialoguri și acțiuni comune cu partenerul de viață sau cu cei de afaceri. Bizarul domnește în segmentul partenerial, astfel că este bine să fiţi precaut. Evitaţi să povestiţi despre venituri sau să puneţi agoniseala la dispoziția altora. Se preconizează o etapă nouă vizavi de bani și bunuri comune cu alții.

Balanţă: Săptămâna debutează cu multă forfotă la serviciu, însă și acasă aveţi multe și mărunte de făcut. Cum lucurile sunt amestecate, nesigure, bizare în mediul profesional în care activaţi ar fi bine să vă dozaţi eforturile și să lucraţi strictul necesar. Sănătatea vă poate crea neplăceri, deci îngrijiţi-vă corespunzător. Relațiile parteneriale se vor modifica, deoarece este vremea marilor schimbări matrimoniale și în afaceri.

Scorpion: Aunteți tentat să vă lăsaţi dus de valul emoțiilor în relațiile cu copiii și cu persoana iubită. Ceva nedefinit vă înflăcărează sufletul, astfel că aţi fi în stare să mutați munții din loc pentru cei dragi. Bine ar fi să vă reveniţi la felul acela circumspect și bănuitor, pentru că în segmentul sentimental, nimic nu e ceea ce pare.

Săgetător: Relațiile cu membrii familiei și treburile gospodărești vă solicită mult în prima parte a săptămânii. Este posibil să fiţi nevoit să ajutați pe cineva drag cu sfaturi, bani sau bunuri materiale. În funcție de situație, dialogurile cu un prieten vă pot sprijini să vă rezolvaţi treburile personale. Totul este să permiteți cuiva să vă ajute.

Capricorn: Persoanele din anturajul apropiat vă solicită în prima parte a săptămânii. Dialoguri multe, acțiuni comune, demersuri intelectuale, călătorii pe distanțe scurte. De reținut cele aflate pentru că vă vor fi de folos la momentul potrivit, în plan profesional. Chiar dacă acum pare de neînțeles sau de necrezut ce fel de informații ajung la dumneavoastră, evitaţi ignoranța și temerile.

Vărsător: Segmentul financiar vă solicită atenția și eforturile în prima parte a săptămânii. Este vorba despre veniturile pe care le obțineţi de la locul de muncă, în urma eforturilor depuse. Este posibil să existe o mare discrepanță între așteptări și răsplata cuvenită, dar aveţi încredere că din umbră providența vă înlesnește câștigurile la momentul potrivit.

Peşti: Aveţi multă energie în aceste zile, astfel că vă puteți ocupa atât de treburile personale, cât și de îndatoririle profesionale. Selectaţi totuși prioritățile și conservați-vă energia vitală, deoarece fluctuează și puteți întâmpina neplăceri. Accentul săptămânii se așază pe segmentul financiar, în sensul că se conturează schimbări importante la secțiunea venituri obținute din munca proprie.

Vizualizări: 924

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: