Horoscop

Valabil pe 30 aprilie

Berbec: Poate cereți o mărire de salariu și n-ar fi imposibil să primiți sub formă de bonus, de tichete, o primă, ceva care să completeze suma lunară.

Taur: E o interacțiune cu factori de decizie și o să aflați ce-aveți de făcut în continuare, ca să mergeți direct la țintă, să nu vă pierdeți în amănunte.

Gemeni: Se poate să fie mult de lucru la serviciu și să vă descurcați frumos, că sunt chestiuni la care vă pricepeți și pe care-o să le faceți cu lejeritate.

Rac: O întâlnire față-n față cu persoana cu care vreți să formați un cuplu ar aduce într-o altă lumină relația voastră și-ați ști ce să corectați ca să meargă ca unsă.

Leu: Poate faceți o curățenie generală acasă, și eliminați lucrurile de care vă-mpiedicați prin casă pentru că nu le mai folosiți și puneți altele noi în locul lor.

Fecioară: Situația școlară trebuie clarifictă, să vedeți dacă sunt mediile încheiate, dacă mai e de prezentat vreo lucrare, să mai dați vreun examen, să mai achitați vreo taxă.

Balanță: Vă pot intra bani și să faceți plăți, ca să scăpați de datoriile mari, de rate, de facturi și să vă echilibrați și voi, în sfârșit, financiar.

Scorpion: E un tumult sufletesc, poate pentru c-ați lăsat în aer o problemă care-a apărut în cuplul vostru și pe care dacă n-o discutați se va amplifica.

Săgetător: La voi sfera comunicării e activată frumos și ați putea lansa un proiect online care să vă aducă beneficii morale, materiale. Poate publicați ceva, o carte, un studiu.

Capricorn: Or să vă caute, cu un motiv, prietenii, poate aveți o preocupare comună și o să pună toată lumea umărul ca să atingeți un obiectiv important.

Vărsător: Pare să fie solicitant la serviciu și o să vă dați peste cap să vă achitați de responsabilități și veți lucra contracronometru.

Pești: E posibil să iasă la iveală o problemă mai veche, vreun conflict sentimental care trebuie stins, mai ales că vine Paștele, să fiți curați sufletește.

Vizualizări: 964

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: