Horoscop

Valabil pe 28 aprilie

Berbec: Ești într-o mare formă, ești dinamic și vei reuși să rezolvi o mulțime de probleme. Astăzi în evidență va ieși latura ta de comunicare, în special abilitatea de a negocia, de a convinge. În plus, poate fi un moment bun pentru un nou început, pentru o nouă etapă. La ce te gândești?

Taur: Astăzi ești încrezător, foarte vesel și orientat spre activități mai mult legate de cămin, de familie, decât de carieră, de afaceri. Ai mai multe sarcini pe care ți-ai propus de ceva timp să le rezolvi și le-ai tot amânat? Acum este momentul să te mobilizezi, te îndeamnă astrele.

Gemeni: Simți nevoia să comunici, să interacționezi cu alte persoane, să schimbi păreri, impresii. Este un cadru astral bun pentru ședințe, întâlniri, discuții de tot felul, dar și clarificări. Astăzi faci lumină în anumite situații, cauți adevărul, scoți la suprafață detalii importante.

Rac: Cuvintele care ar descrie această zi sunt: empatie, altruism, spiritualitate. S-ar putea să fie nevoie să te implici într-o activitate sau situație care ar putea ajuta pe cineva apropiat. O persoană dragă are nevoie de suportul tău, iar astăzi vei fi atent la nevoile celor apropiați.

Leu: Astăzi te bazezi mult pe intuiție. Ai nevoie să iei lucrurile treptat, ușor și să-ți asculți voce interioară. Te concentrezi asupra sferei relațiilor, parteneriatelor, asocierilor și ar fi bine să-ți înțelegi mai bine legăturile cu colegii de la serviciu, cu șefii, cu autoritățile.

Fecioară: Se anunță o zi mai solicitantă, mai plină. Astăzi ești prins cumva în prea multe activități, de aceea înțelept ar fi să-ți prioritizezi mai bine sarcinile, să spui „nu” celor care nu sunt urgențe sau să le redistribui altor persoane dacă nu este neapărat nevoie de supervizarea ta.

Balanţă: Astăzi ești plin de energie și îți dorești să faci multe lucruri, dar este posibil să te supraevaluezi în acțiunile tale, iar din această cauza să faci anumite greșeli. Caută să echilibrezi cât mai des lucrurile, oricât de tentant ar fi să spui că poți face totul singur. Ai grijă ce îți asumi!

Scorpion: Ești determinat, ambițios și foarte focusat când îți vei seta ceva. Reușești să te organizezi și să-i mobilizezi pe cei din jur. În plan profesional dai dovadă de eficienţă și încredere, de aceea s-ar putea să ți se ceară să preiei anumite responsabilități în plus sau să le coordonezi.

Săgetător: Ești sentimental şi nostalgic, recomandarea este să ai mai multă grijă la fluctuațiile emoționale, să nu crezi că au ceilalți cu tine ceva și că toți încearcă să-ți pună bețe în roate. Ai tendința să exagerezi, încearcă să nu te implici în conflicte și nici să nu ai cerințe prea mari de la tine.

Capricorn: Este bine aspectat astăzi sectorul ascensiunii sociale. Ești binevăzut, ești apreciat, ți se acordă o șansă, ți se oferă încredere. Ai parte de o zi foarte bună pentru a discuta cu persoane în funcții de autoritate, indiferent că este vorba despre șefi, coordonatori, parteneri de afaceri.

Vărsător: Poți primi vești, poți afla informații, poți găsi piesele lipsă dintr-un puzzle. Este o zi bună pentru achiziții, pentru decizii importante legate de finanțe. Este bine aspectat sectorul drumurilor și călătoriilor, dar și legătura cu străinătatea, susțin astrele.

Peşti: Pot apărea tot felul de propuneri interesante astăzi, de aceea ar fi bine să fii atent în jur. Este un cadru astral prielnic pentru a-ți cere drepturile, pentru a-ți exprima părerile, pentru a-ți marca teritoriul. Este un moment bun să urci pe scenă, să-ți arăți abilitățile.

Vizualizări: 1,041

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: