Horoscop

Valabil pe 15/16 mai

Berbec: Apropiindu-vă prea mult de prieteni există riscul să fiți dezamăgit. De aceea, păstrați o anumită distanţă sănătosă şi vorbiți strictul necesar. Unii vor dori să se apropie de dumneavoastră să vă povestească multe şi mărunte, alţii vor dori sfaturi şi soluţii pentru problemele lor.

Taur: Aşteptările vizavi de segmentul profesional, de relaţiile cu şefii sunt spulberate astăzi foarte rapid. Pe de o parte sunteți prea entuziasmat şi foarte implicat în activitatea profesională pe care o desfăşurați. Însă, pe de altă parte, când vă e lumea mai dragă apar provocări sau obstacole în desfăşurarea forţelor de lucru.

Gemeni: S-ar putea să reformulați unele planuri de viaţă, în special cele profesionale. Pentru că emotivitatea şi subiectivismul sunt accentuate, nu puneți baza pe gândurile care vă trec prin minte sau pe dialogurile cu ceilalţi. Răzgândirile şi răsturnările de situaţie pot apărea din senin, mai ales spre finalul zilei.

Rac: Se recomandă prudenţă la cheltuieli. Există riscul unor pierderi serioase de bani, bunuri sau fraudarea documentelor financiare. La nevoie, în chestiunile băneşti care vă implică pe termen lung, sfătuiți-vă cu specialişti în domeniu. Pe de altă parte, desprindeți-vă de materialitatea cotidiană şi observă cum se desfăşoară evenimentele.

Leu: Este posibil să faceți de unul singur secvenţe din activităţile comune cu partenerul de viaţă sau cu partenerii profesionali. Lucrați atât cât puteți, nu vă depăşiți îndatoririle, pentru că la momentul potrivit se vor rezolva toate aşa cum trebuie. Evitați să discutaţi subiecte importante care implică asumarea responsabilităţilor pe termen lung sau care implică resurse financiare.

Fecioară: Încă din orele dimineţii există tendinţa de a munci mult şi mai ales de a-i antrena şi pe ceilalţi. De reţinut că şefii şi colegii de lucru au alte treburi şi vă vor refuza destul de zgomotos. Lucrați cu măsură, pentru că în continuare sănătatea este sensibilă şi organismul chiar are nevoie de îngrijiri de specialitate.

Balanţă: Ziua este favorabilă alcătuirii planurilor profesionale şi stabilirii unui program cotidian, atât personal, cât şi pentru locul de muncă. Ar fi bine să aveți în vedere îmbunătăţirea competenţelor profesionale. Gândiți-vă la parcurgerea unui stagiu de pregătire profesională, fie într-un cadru instituţionalizat, fie personalizându-vă o serie de studii de caz şi de informări, potrivite domeniul în care lucrați.

Scorpion: Treburile casnice le puteți desfăşura astăzi din plin. Unele nu mai suportă amânare, altele în schimb sunt secundare şi le rezolvați în zilele următoare. Pentru cele urgente s-ar putea fie să aveți nevoie de ajutor fizic, material, fie să aveți nevoie de sfatul unui specialist. În orice situaţie, antrenați-i şi pe membrii familiei în aceste treburi şi împărțiți echitabil responsabilităţile.

Săgetător: Atenţia şi eforturile sunt atrase de segmentul domestic. Probabil că în urma discuţiilor cu cineva din anturajul apropiat să deveniți inspirat în mod deosebit şi să găsiți astfel soluţii la unele treburi casnice care îşi aşteaptă demult rezolvarea. Pe de altă parte alcătuiți un plan de bătaie şi după ce l-ați pus bine la punct prezentați-l şi celor dragi.

Capricorn: S-ar putea să se rezolve unele chestiuni finaciare restante, cum ar fi primirea unor bonusuri de la serviciu şi lămurirea aspectelor legate de condiţiile de muncă care se preconizează la orizont. Pe de altă parte, discuţiile cu persoanele din anturajul apropiat vă vor ajuta să vedeți lucrurile într-o lumină nouă şi să fiți mai optimist. Evitați să divulgați intenţiile deoarece unii ar putea profita de asta.

Vărsător: Posibil să vă nemulţumească unele chestiuni personale, dar este dificil să spuneți care dintre ele. Pentru că energia vitală este fluctuantă ar fi bine să nu vă suprasolicitați, să evitaţi discuţiile contradictorii şi nu în ultimul rând să fiți înţelegător cu cei din jur. Sunt doar percepţii subiective legate de frici nefondate.

Peşti: Energia zilei vă aduce dorinţa de a opera schimbările necesare în programul cotidian, astfel încât să aveți bine dozate orele de muncă cu cele de odihnă. Observați ce se petrece în jur, mai ales la serviciu şi spre seară formulați concluzii. În continuare se recomandă odihnă, alimentaţie potrivită, plimbări în aer liber şi somn suficient.

Vizualizări: 1,105

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: