Horoscop

Valabil pe 13 mai

Berbec: Un aspect din trecut, o situație pe care o considerai încheiată s-ar putea să reapară și să-ți schimbe traseul, să îți aducă noi provocări, să te mobilizeze. Ești destul de calculat, ai energie pentru a acționa, nu ai de ce să-ți faci griji. Dar tot vei avea nevoie de cineva de încredere în dreapta ta.

Taur: Este o zi bună pentru a organiza anumite lucruri, pentru a juca în altă liga, pentru a te avânta în tot felul de discuții și pentru a participa la întâlniri și ședințe cu persoane care pot influența mersul unor lucruri. Gândești în stil mare, ai nevoie de acțiuni mai îndrăznețe, mai cu stil.

Gemeni: Astăzi este esențial să fii onest și ferm pe poziții, să nu te lași influențat ușor și să nu te abați de la ceea ce ai stabilit. Vei fi urmărit din umbră, vei fi testat, iar pentru că semnul tău zodiacal se află în sfera imaginii publice, astrele te îndeamnă să fii atent la atitudinea pe care o manifești.

Rac: Este un cadru astral favorabil pentru a acționa, pentru da dovadă de curaj, pentru a-ți seta noi obiective, pentru a-ți face un plan nou, pentru a încerca alte strategii. S-ar putea să primești semnele de care ai nevoie, să vină informațiile pe care le dorești.

Leu: Este bine aspectată sfera parteneriatelor, grupurilor și prieteniilor. Muncești foarte bine în echipă, indiferent că este vorba despre sectorul carierei sau sfera vieții personale. Ai grijă ce decizie iei, pentru că poate avea efecte pe termen lung, te atenționează astrele.

Fecioară: Nu te mai agăța de trecut, indiferent că este vorba despre succese sau eșecuri. Este momentul să privești cu mai multă încredere spre viitor, pentru că lucrurile pe care te bazezi în prezent sunt mult mai solide și stabile decât cele din trecut, te asigură astrele.

Balanţă: Astăzi este despre tine, despre ceea ce ai în prezent, despre faptul că ar trebui să fii mai atent la lucrurile de care ai nevoie, la trăiri, la emoții, la dorințe. Grijile și problemele le poți soluționa și mâine. Visează, trăiește, bucură-te, acesta este îndemnul astrelor pentru tine.

Scorpion: Este esențial să fii atent la intențiile pe care le ai astăzi, pentru că cei cu care vei interacționa s-ar putea să „miroasă” dacă ceva nu este onest sau dacă nu te gândești decât la interesele tale. Este timpul să fii mai generos, să te preocupe și situația celorlalți, să fii mai maleabil.

Săgetător: În sfârșit, începi să culegi roade de pe urma eforturilor din ultima perioadă. Este un cadru astral prielnic pentru sfera carierei, pentru a discuta despre viitor, pentru a-ți împărtăși dorințele legate de perioada următoare. Este timpul să-ți găsești și aliați de încredere.

Capricorn: Astăzi îi vei surprinde pe toți cu nevoia ta de a socializa, de te exprima, de a împărtăși. Simți nevoia de apartenență la un cerc de oameni cu interese comune, de aceea vei căuta modalități de a te face plăcut și de a te integra într-un grup anume.

Vărsător: Ziua de astăzi îți aduce câteva surprize sau vești interesante. Ești entuziasmat și deschis la tot ceea ce îți va aduce Universul. Semnul tău zodiacal se află în sfera transformărilor și ești destul de optimist în legătură cu anumite schimbări. Ești atent la indicii?

Peşti: Este un cadru astral prielnic să te oprești și să analizezi, să faci o introspecție, să te gândești ce perspective îți aduce viitorul, care sunt etapele pe care ar fi bine să le parcurgi. Este esențial să privești imaginea de ansamblu și să nu te pierzi în detalii.

Vizualizări: 1,247

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: