Horoscop

Valabil pe 7 iunie

Berbec: Poate v-aţi mai răzgândit cu casa şi nu vă mutaţi acum, ci atunci când o s-aveţi suficienţi bani. O să obţineţi acele acte pe care le-aţi trimis de multă vreme la semnat şi o să aveţi cale deschisă spre o angajare sau ca să va-nscrieti la nişte cursuri.

Taur: Poate-i faceţi o surpriză partenerului de cuplu şi aranjaţi câteva nopţi de cazare la mare sau acolo unde-i place cel mai mult. Se poate să apelaţi la un împrumut bancar, poate le mai cereţi şi celor de la serviciu nişte bani în avans şi o să vă luaţi altă mobilă, ori altceva prin casă.

Gemeni: Vi se propune o colaborare şi n-aţi avea motive să refuzaţi că nu e suprasolicitant şi vin bani. O să puteţi repara nişte greşeli ale trecutului şi să deschideţi capitole noi, atât de viaţă personală, cât şi profesională. Mare atenţie să nu vă scape iar alte erori.

Rac: Aţi fi tot amânat un control medical, dar n-ar strica deloc să faceţi o investigaţie medicală să se vadă clar cum staţi. E bine să-ndrazniți s-aveţi curaj şi să nu lăsaţi să vă scape ocazia de-a vă relansa, să-ncepeți un nou proiect şi să căpătaţi un titlu.

Leu: Vă bazaţi poate prea mult pe suportul unor oameni care vor fi probabil ocupaţi şi mai bine vă organizaţi voi cum ştiţi. Or să tot apară provocări şi e bine să fiţi pe fază sa nu vă lăsaţi ademeniţi de cele fără valoare şi să ţintiţi mai sus, la un angajament care să v-aducă profit.

Fecioară: O să vă caute cineva care vine cu scuze, rugăminţi să reluaţi o relaţie – vedeţi ce se poate face. Poate vă treziţi cu o finanţare, un sprijin financiar care v-ajuta să vă dezvoltaţi afacerile, să vă gospodăriţi că lumea.

Balanță: Vi se deschid nişte oportunităţi de a lucra într-un parteneriat străin şi dacă lucrurile merg bine vă puteţi şi deplasa într-acolo. Se poate să vi se valideze un bilet de vacanţă şi să alegeţi o destinaţie şi perioada în care vă puteţi duce, în funcţie de partener, de familie.

Scorpion: Poate faceţi o reevaluare a banilor din cont să ştiţi pe ce sumă puteţi conta dac-ar fi să vă schimbaţi maşina sau să plecaţi într-un concediu. E posibil să-ntâlniţi pe cineva care să vi se potrivească şi o să vă meargă bine în relaţie, pentru că v-aţi învăţat lecţia, să fiţi atenţi şi la sensibilităţile partenerului.

Săgetător: Au rămas nişte lucruri nespuse în relaţia cu partenerul şi până nu daţi cărţile pe față n-o să fie armonie în cuplu. O să tot primiţi solicitări din toate părţile, să daţi o mână de ajutor la diverse activităţi şi să susţineţi, poate, nişte cauze umanitare.

Capricorn: Vă puteţi gândi la căsătorie că s-au întâmplat destule lucruri care să arate stabilitate şi încredere. O reuşită în plan financiar, vi se restituie nişte sume pe care le-aţi luat la momentul potrivit şi o să vă redresaţi, o s-aveţi pentru toate cheltuielile.

Vărsător: O să faceţi plăți or fi facturi cu sume mari, taxe, impozite, par să fie cele obligatorii. Se poate să semnaţi un contract, să luaţi mai mulţi bani decât pân-acum şi să vă-mpărțiți altfel timpul liber, c-o să fiţi mult mai ocupaţi.

Pești: Poate primiţi nişte bani despre care nu ştiaţi şi or să fie un adevărat cadou, că s-aveţi cu ce să le luaţi celorlalţi câte ceva. Veşti bune, aparitii-surpriză, se-ntâmplă ceva inedit şi în sfera sentimentală o bună bucată de vreme de-aici încolo şi o să vă declaraţi fericiţi.

Vizualizări: 1,149

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: