Iubita lui Ianis Hagi are 18 ani şi este elevă

Ianis Hagi, fiul lui Gică Hagi, are nu doar o carieră de succes la cei 22 de ani, ci și o iubită foarte frumoasă. Tânăra este de origine aromână, se numeşte Elena Tănase şi provine dintr-o familie înstărită, cu posibilități materiale, iar ambii formează un cuplu cu gânduri serioase.

Ianis Hagi se bucură nu doar de succes profesional, după ce a câștigat titlul cu Rangers și fiind dorit de Lazio și Sevilla, dar și de succes în dragoste. Tânărul, în vârstă de 22 de ani este îndrăgostit de o tânără de origine aromână din Constanța. Ianis Hagi este un tip discret cu viața lui personală. De câțiva ani se iubește cu Elena, o tânără din Constanța, fiica unui afacerist, care este încă elevă. Cei doi nu s-au mutat încă împreună, dar în spațiul public circulă zvonuri precum că ar avea gânduri cât se poate de serioase.

Deși cei doi se iubesc de mai mult timp, Elena nu a plecat în Scoția, acolo unde joacă Ianis, ci a preferat să rămână în țară să-și termine studiile. Cu toate acestea, Elena îl vizitează destul de des pe Ianis, mai ales că părinții lor sunt de acord cu relația, potrivit Newsweek.

Elena Tănase provine dintr-o familie înstărită, cu posibilități materiale. Tatăl tinerei brunete este un om de afaceri de succes din Constanța, implicat în domeniul construcțiilor și în sectorul agricol. Chiar dacă are numai 22 de ani, Ianis Hagi este un bărbat serios și responsabil, iar fanii sportivului spun că Elena Tănase ar putea fi viitoarea lui soție.

Vizualizări: 1,833

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: