Horoscop

Valabil pe 1 iunie

Berbec: Astăzi aveţi tendinţa de a fi indispus şi necomunicativ, aşa că ar fi bine să evitaţi discuţiile importante în plan profesional sau în afaceri. Amânaţi cumpărăturile şi investiţiile, fiindcă există riscul să luaţi decizii păguboase. În plan sentimental, totul ar trebui să decurgă fără probleme.

Taur: Astăzi nu vă asumaţi prea multe responsabilităţi, fiindcă există riscul să nu fiţi în cea mai bună formă şi să nu realizaţi mare lucru. Este posibil să primiţi o mână de ajutor de unde nu vă aşteptaţi. Spre seară s-ar putea să vă întâlniţi cu prietenii şi să uitaţi de toate problemele de peste zi.

Gemeni: În prima parte a zilei aveţi tendinţa să fiţi cam confuz şi nu este exclus să aveţi dificultăţi de comunicare. Nici intuiţia nu pare să vă ajute prea mult, aşa că fiţi prudent şi nu vă asumaţi niciun risc. Este important să nu neglijaţi odihna. Aveţi nevoie să vă reîncărcaţi bateriile.

Rac: Nu este o zi bună pentru decizii privind investiţiile şi pentru a face planuri de viitor. În schimb, relaţiile sentimentale ar trebui să decurgă fără probleme şi v-ar putea oferi satisfacţii deosebite. Este indicat să evitaţi speculaţiile şi afacerile la marginea legalităţii, pentru că riscurile sunt mult mai mari decât de obicei.

Leu: Nu este momentul să începeţi activităţi dificile, pentru că se pare că simţul practic este redus. Amânaţi iniţiativele importante la locul de muncă sau în afaceri, fiindcă riscaţi să nu fiţi prea inspirat. Este o zi bună pentru relaxare şi pentru odihnă activă.

Fecioară: În prima parte a zilei s-ar putea să constataţi că nu prea reuşiţi să vă concentraţi. Capacitatea de comunicare ar putea fi, de asemenea, afectată. Este momentul să vă detaşaţi puţin şi să vă puneţi ordine în gânduri şi idei.

Balanţă: Deşi este de aşteptat să vă simţiţi în formă, s-ar putea să descoperiţi că nu prea aveţi spor şi că nu vă reuşeşte mai nimic. De vină ar putea fi simţul practic diminuat, dar această situaţie este trecătoare. Nu insistaţi şi nu forţaţi lucrurile, fiindcă riscaţi să provocaţi conflicte cu colegii.

Scorpion: S-ar putea să primiţi o sumă importantă de la o persoană mai în vârstă din familie şi să începeţi să vă faceţi planuri. Ar fi bine să nu vă pripiţi, pentru că azi vă lipseşte simţul practic şi riscaţi să luaţi decizii neinspirate. Vă recomandăm să vă consultaţi cu partenerul de viaţă.

Săgetător: Înainte de amiază s-ar putea să întâmpinaţi dificultăţi la locul de muncă sau în afaceri din cauză că nu reuşiţi să vă concentraţi. Astăzi există un risc sporit de neînţelegeri şi conflicte, aşa că vă sfătuim să nu daţi atenţie bârfelor din jur şi să nu vă lăsaţi provocat. După-amiază aveţi toate şansele să vă reveniţi.

Capricorn: Moment favorabil pentru a face schimbări în locuinţă pe care le plănuiţi de mult timp. S-ar putea să fiţi tentat să cheltuiţi mai mult decât vă permiteţi. Fiţi prudent, pentru că nu este un moment favorabil investiţiilor şi cheltuielilor mari. Ar fi bine să vă menajaţi sănătatea şi să acordaţi mai mult timp relaxării şi odihnei.

Vărsător: Se pare că aveţi planuri mari, în special în domeniul financiar, dar încă nu reuşiţi să vedeţi semne încurajatoare. Vă sfătuim să aveţi mai multă răbdare şi să vă organizaţi cât mai bine munca. Ar fi bine să acceptaţi sugestiile unei femei mai în vârstă.

Peşti: În prima parte a zilei s-ar putea să fiţi irascibil şi greu de mulțumit. Merită să faceţi un efort pentru a ieşi din această stare, fiindcă riscă să vă afecteze relaţiile cu cei din jur. Fiţi cât mai diplomat şi cooperant în relaţiile cu colegii de muncă şi cu partenerii de afaceri.

Vizualizări: 927

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: