Horoscop

Valabil pe 19/20 iunie

Berbec: La începutul săptămânii este posibil să fiţi tentat să încercaţi orice mod posibil să câştigaţi bani. Deşi mijloacele neetice par uşoare, ele mereu aduc nefericire. Nu are niciun rost să vă asumaţi riscuri și nu vă puteţi baza pe noroc să ieşiţi dintr-un bucluc. Pe de altă parte, aveţi tendinţa să deveniţi mai comod. Veţi lua lucrurile mai uşor.

Taur: Treburile domestice vă acaparează de la începutul săptămânii. Respectul de sine şi valoarea vor fi extrem de importante, dar aveţi grijă să nu devină aroganță. Recunoaşterea, rezultatele şi o motivaţie să vă dovediţi bun vă vor împinge să daţi ce e mai bun din dumneavoastră. Aspecte pozitive în zona legată de bani şi familie.

Gemeni: Cheltuiţi fără să gândiţi, doar ca să vă potriviţi cu cei din cercul social şi să fiţi acceptat. Trebuie să vă asiguraţi că nu exageraţi pentru că aveţi nevoie de bani pentru zile confuze. Aveți o relaţie încordată cu o rudă, frate sau soră. Asiguraţi-i că sunteţi acolo pentru ei la bine şi la greu.

Rac: Sunteți tentat să intraţi în situații riscante ca să câştigaţi mai mulţi bani. Aveţi tot felul de solicitări şi nevoi de la membrii familiei, dar ar fi bine să rezistați presiunilor. Munca vă va ţine ocupat toată ziua, indiferent dacă aveţi un job sau un business propriu. Aveţi mai multă grijă de sănătate. Nu e niciodată prea târziu să vă schimbaţi modul de viaţă.

Leu: Este o perioadă excepţională pentru antreprenori. Apar oportunităţi concrete de lucru cu un client înstărit. La serviciu, puteţi primi o promovare sau o mărire de salariu. Dacă sunteţi singur, puteţi începe o relație cu un coleg de muncă; persoana poate fi cineva cu autoritate sau cu multă carismă.

Fecioară: Vreţi să vă împrospătaţi aspectul vestimentar. Fiţi atent deci la cheltuielile suplimentare, e posibil să vedeți lucrurile mai mari sau mai multe decât sunt, inclusiv sumele din contul bancar. Excesul în orice este dăunător! Venus intră în Gemeni şi veţi simţi o uşurare la job. Apar scenarii pozitive în afaceri.

Balanţă: Aveți un fals sentiment de optimism care vă poate ispiti să folosiţi moduri neetice de a face bani. Fiţi atent, asta va lucra împotriva dumneavoastră. Într-o relaţie personală sau într-o prietenie poate apărea o neînţelegere. Rămâneţi cu mintea deschisă ca să înţelegeţi şi perspectiva celeilalte persoane. Veţi avea garantat câştiguri şi fericire sau poate chiar iubire.

Scorpion: Vă puteţi aştepta la vremuri bune pe zona carierei. Relaţia personală sau un parteneriat pot ajunge în lumina reflectorului. Şi afacerile sunt înfloritoare. Atenţie însă la problemele de familie care vă pot necăji puţin. Luaţi totul mai uşor. Vă puteţi simţi pierdut în propriile gânduri adânci şi profunde. Ocupaţi la muncă, cei singuri nu vor avea timpul sau deschiderea pentru flirturi sau aventuri.

Săgetător: E posibil să luaţi decizii în grabă. Puteţi fi confuz, așa că mai bine evitaţi să luaţi acum orice decizie majoră. Nu este o perioadă foarte favorabilă pentru relaţia pe termen lung. Dacă aveţi un partener de afaceri, aşteptaţi-vă la mici neînţelegeri. Toate tranzacţiile şi contractele trebuie să fie foarte clare faţă de el.

Capricorn: Săptămâna începe cu o stare de nelinişte și confuzie. Încercaţi să nu forţaţi lucrurile, altfel veţi ajunge să faceţi greşeli. La serviciu aveți mai multă treabă şi agitaţie decât normal. Puteți avea parte de iubire, prietenie sau o activitate socială crescută. Sănătatea este din ce în ce mai bună, dar tot trebuie să fiţi prudent.

Vărsător: Se activează zonele ce ţin de muncă, familie, casă şi inimă. Lumea trage de dumneavoastră, iar asta vă face să munciţi foarte mult. Veţi fi motivat să obţineţi succesul şi să ţineţi capul sus. Astrele nu vă sunt favorabile pe planul banilor, fapt ce vă face neliniştit. Dacă sunteţi om de afaceri, va trebui să vă mulţumiţi cu câştiguri minore deocamdată.

Peşti: Sinceritatea şi abilităţile vă ajută mereu să reuşiţi. Dacă sunteţi antreprenor, puteţi avansa cu succes în relaţia cu un client important, poate chiar aveţi şi călătorii în legătura cu această afacere. O stare instabilă financiar îi poate descuraja pe cei singuri să îşi caute o relaţie pe termen lung.

Vizualizări: 1,385

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: