Horoscop

Valabil pe 5 iulie

Berbec: Poate ieşiţi la cafea cu cineva care şi-ar dori să afle în ce măsură ar fi posibilă o relaţie serioasă între voi - vorbiţi. E mult de lucru şi e cineva care vă pune nervii la-ncercare, dar o să fiţi expeditivi cu toate treburile, n-o să vă lăsaţi intimidaţi de nimic şi de nimeni.

Taur: Vi se face o ofertă de lucru şi care chiar dacă n-o să dureze mult, aduce nişte bani care vă prind bine. Vă preocupă reamenajarea interiorului locuinţei, poate faceţi acele modificări care vă permit să lucraţi şi mai bine de-acasă, ori să-nvăţaţi, voi, copiii.

Gemeni: O să puteţi munci într-o echipă cu oameni harnici şi să aveţi succes, şi vă puteţi şi distra în formula de grup că o să fie antrenant. Sunteţi în formă, aveţi proiecte pe care de multă vreme vreţi să le-ncercați, să faceţi o selecţie, că n-o să puteţi lucra la toate-odată.

Rac: E o perioadă bună ca să vă reinventaţi şi să vă descoperiţi noi pasiuni, sau măcar un hobby incitant. O să se ivească o sursă de bani pe care o puteţi exploata la maximum şi să stoarceţi tot ce se poate de-acolo ca resurse vor fi - trebuie insistat.

Leu: E o perioadă bună ca să vă reinventaţi şi să vă descoperiţi noi pasiuni, sau măcar un hobby incitant. E animaţie la voi şi - aşa o s-o ţineţi ca vă-ncearcă tot felul de sentimente, de dorinţe, de a schimba ceva care să vă facă viaţa mai frumoasă.

Fecioară: Se poate să-ncepeți pregătirile pentru o petrecere care va avea loc la sfârşitul săptămânii şi or să pună toţi ai voştri umărul. Se pare c-o să intraţi la cheltuială c-aveţi lucruri costisitoare de cumpărat pentru casă, dar se poate şi să vă puneţi pielea la saramură ca să vă cumpăraţi o maşină.

Balanță: Pote o s-aveţi o discuție-ntre patru ochi cu fiinţa pe care o iubiţi să ştiţi dacă şi ea vă-mpărtășește sentimentele, sau nu. O să vă consultaţi cu nişte oameni de afaceri ca să vedeţi cum trebuie abordat un propiect ca să mergeţi la sigur, să nu vă risipiţi în mai multe direcţii.

Scorpion: Se poate să luaţi parte la un eveniment care poate fi chiar rampa de lansare şi să vă bucuraţi de succes. Vi se propune un extrajob şi o să cântăriţi bine de tot situaţia că vreţi să faceţi lucruri de calitate şi să nu daţi rasol nici la serviciu, nici în particular.

Săgetător: E cineva care va face curte şi dacă vă doriţi pe cineva în viaţa voastră o să răspundeţi avansurilor, care sunt fine. O să colaboraţi în termeni buni cu nişte oameni tineri care vă apreciază şi o să daţi lovitura în afaceri, împreună, c-aţi dat de ceva aflat la mare căutare în momentul de față.

Capricorn: O să luaţi nişte bani de care nu ştiaţi, sau uitaserăţi de ei că datoria era foarte veche - şi totuşi - cineva vă dă înapoi banii. Poate-i provocaţi pe şefi la o negociere ca să vă mutaţi în alt departament, să vă numească pe voi şefi, să fiţi ridicaţi în rang, c-aţi muncit pe rupte.

Vărsător: Relaţia voastră de cuplu se poate rescrie - c-or fi nişte capitole la care mai aveţi de făcut retuşuri, mai mari, mai mici. O să interacţionaţi cu nişte oameni care pot pune umărul la diverse proiecte care v-ar aduce în lumina reflectoarelor pentru că e anul vostru special.

Pești: Scoateţi lista plăţilor de făcut şi vedeţi ce rate şi facturi v-au rămas de achitat, să nu rămâneţi cu restanțe. Poate daţi de nişte promoţii de-o să tot scoateţi bani din buzunar ca să completaţi lipsurile din gospodărie - poate v-or mai fi rugat şi copiii să le luaţi diverse lucruri.

Vizualizări: 1,514

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: