Horoscop

Valabil pe 22 iulie

Berbec: Ai parte de unele conștientizări, sugestia astrelor este să-ți urmărești emoțiile și să ții cont de ceea ce îți dictează intuiția, iar lucrurile se vor așeza foarte bine. Îți reorganizezi, reechilibrezi, reordonezi viața. Cu toate acestea, ar fi bine să nu iei decizii impulsive.

Taur: Nu încerca să-ți impui punctul de vedere cu orice preț, prin orice mijloace. Trebuie să dai dovadă mai mult că oricând de empatie, de generozitate, și s-ar putea că cel mai înțelept lucru ar fi să accepți o idee cu care poate nu prea rezonezi, să faci un compromis.

Gemeni: Vei avea tendința să sări peste anumiți pași, să-ți uşurezi munca, să te eschivezi de la anumite sarcini, să alegi calea cea mai ușoară, dar acest lucru nu va însemna deloc soluția potrivită. Nu te grăbi, analizează, cercetează, urmează traseul etapă cu etapă.

Rac: Concentrează-te mai mult asupra relațiilor profesionale, indiferent că este vorba despre colegi, colaboratori, asociați, șefi. Ai nevoie de echipa ta, ai nevoie de implicarea sau aprobarea lor ca să ajungi unde îți dorești. Fii mai cooperant, mai docil, mai înțelegător.

Leu: O zi bună pentru sfera vieții amoroase și familia extinsă. Ar fi bine să urmărești bugetul pe care îl ai, pentru că ai tendința să cheltuiești mai mult decât ți-ai propus, ca să nu te trezești în câteva zile că nu-ți mai permiți multe din cauza ieșirilor nechibzuite.

Fecioară: Ești productiv și poți realiza multe lucruri, mai ales legate de muncă și afaceri. Fii atent la detalii, în special dacă lucrezi cu hârtii. Cadru astral bun pentru a purta discuții cu autorități și persoane aflate în funcții-cheie. Dai dovadă de diplomație, consecvență și determinare.

Balanţă: Astăzi este despre inima, spiritualitate, emoții, divin, forță superioară. Poți purta discuții interesante, profunde. Reușeşti să ajungi la sufletul oamenilor, să te bucuri de detaliile intime care ți se oferă, dar și să prezinți cu încredere anumite vulnerabilități.

Scorpion: Folosește resursele pe care le deții și temperează-ţi anumite porniri, stăpânește-ți anumite emoții, mai ales dacă te vei confrunta cu subiecte mai sensibile. Poate fi nevoie să îi oferi suport cuiva din familie, să te îngrijeșți mai mult de rude, de rădăcini.

Săgetător: Cadru astral bun pentru conexiuni, relații, indiferent că sunt legături mai vechi sau persoane noi. Sunt favorizate legăturile cu străinătatea, fie că este vorba despre persoane aflate la depărtare, de alte culturi, alte viziuni, poate chiar alte legi, norme.

Capricorn: Astăzi învață să-ți impui punctul de vedere. Este posibil să interacționezi cu o persoană mai încăpățânată, mai greu de mulțumit, și să fie nevoie să-ți folosești toate resursele de care ai nevoie pentru a convinge, pentru a te autocontrola, pentru a avea răbdare.

Vărsător: Poţi fi omul care aduce pacea, care găsește soluții, care remediază, repară. Poţi aplana un conflict, poţi găsi calea amiabilă de a stinge o neînțelegere încă de la început, vei ști să mediezi o situație care aduce disconfort și să remediezi orice problemă.

Peşti: Fii atent la felul în care abordezi lucrurile, pentru că nu vrei să pari nici indiferent, nici arogant, și nici nu-ți dorești să dai naștere la conflicte. Poți primi unele vești, unele răspunsuri în ceea ce privește sectorul muncii, dar și o relație pare să se îmbunătățească.

Vizualizări: 1,029

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: