Câte cupluri s-au înscris pentru ”Nunta de Aur”

Zeci de cupluri din Târgu Jiu care au împlinit 50 de ani de la căsătorie s-au înscris pentru a participa la un eveniment dedicat special pentru ei. Cele mai longevive cupluri își vor reînnoi jurămintele după zeci de ani în care au împărțit și bune și rele.

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, spune că s-au înscris deja 67 de cupluri, evenimentul având loc pe data de 19 august 2021. Pe lângă ceremonia religioasă, târgujienii vor avea parte și de o masă festivă la unul dintre restaurantele din Târgu Jiu.

”Numărul cuplurilor a crescut. Preconizasem că vor fi prezente 70 de cupluri, în acest an avem 67 de cupluri înscrise. Din ceea ce știu, termenul de înscriere a ajuns la final. Vor fi premiați cu suma de 500 de lei pentru fiecare cuplu care a împlinit 50 de ani de căsătorie. De asemenea, se va organiza și o masă festivă care se va organiza la unul dintre restaurantele din Târgu Jiu. Joi va avea loc evenimentul. Va avea loc și ceremonia religioasă, dar ținând cont de condițiile pandemice, aceasta se va face exact în locația unde o să fie evenimentul, în aer liber”, a spus primarul Marcel Romanescu.  

Vizualizări: 724

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: