Horoscop

Valabil pe 28/29 august

Berbec: Se anunță unele schimbări sau evenimente în sfera carierei, fii cu ochii în patru în acest sector. Unele jocuri de culise nu-ţi plac, unele discuții despre cineva care nu este de față îți vor aduce disconfort și ar trebui să eviți astfel de momente. Fii corect și sincer.

Taur: Poate fi nevoie să cercetezi, să analizezi mai mult, să fii mai atent la detalii, pentru că s-ar putea să-ți lipsească abilitate de a vedea imaginea de ansamblu. Nu te neliniști, concentrează-te pe ceea ce faci foarte bine: ai răbdare, dă dovadă de migală, de concentrare.

Gemeni: Îți vin idei bune, atât în ceea ce privește sfera carierei, cât și în legătură cu aspecte ce țin de vânzări, afaceri, antreprenoriat, proiecte pe termen lung. Este favorizată și sfera subconștientului. Ai fler, vezi oportunitățile și ar fi bine să-ți urmezi intuiția.

Rac: Astăzi sunt favorizate viața socială, relațiile în care ești implicat, legăturile pe care le ai cu alți oameni. Poți îmbunătăți anumite aspecte în acest sens. Al doilea sector asupra căruia ar fi bine să-ți îndrepți atenția este legat de comunicare.

Leu: Ocupă-te mai mult de latura financiară, să gestionezi anumiți bani, fie că va fi vorba despre propriul buget sau despre finanțele altor persoane sau grup de oameni. Este esențial să fii corect, transparent, să gândești pe termen lung, să ții cont de binele comun.

Fecioară: Zi prielnică pentru întâlniri, ședințe, dezbateri, clarificări. Este timpul să te oprești și să ai anumite discuții pe care le-ai tot amânat. Trebuie să clarifici unele lucruri, unele aspecte trebuie modificate. Traseul pe care mergi nu te duce către îndeplinirea obiectivului dorit.

Balanţă: Vii cu idei ingenioase, îndrăznețe, poate chiar trăsnite, în cam toate sfere vieții. Unele vor fi foarte bine primite și apreciate de ceilalţi, în timp ce altele vor părea mult prea departe de realitate, iar acest lucru îi poate face pe ceilalți să nu prea aibă încredere în ideile tale.

Scorpion: Astăzi este despre muncă și rutină, despre ceea ce faci de ceva timp și ce îţi aduce satisfacție. Privești cu încredere și speranță spre viitor, cauți progresul, îți faci planuri, te gândești la dezvoltare, la evoluție. Cauți să depășești anumite limite, să te autodepășești.

Săgetător: Așteaptă-te să ai de rezolvat anumite chestiuni legate de cămin. Unele mici probleme sau sarcini legate de casă nu mai suportă amânare, fie că este vorba despre facturi, cumpărături, discuții cu cei din familie, chiar și curățenie, aranjarea lucrurilor prin locuință.

Capricorn: Nu prea ți-ai folosit talentele și abilitățile artistice în ultima perioadă, iar această zi este extrem de favorabilă în acest sens. Nu înseamnă să te apuci de cântat sau dansat în fața celorlalți, ci să te foloseşti de energia creativă care vine astăzi spre tine.

Vărsător: Zi bună pentru asocieri, alianțe și parteneriate, pentru munca în echipă. Nu înseamnă că trebuie să-i lași pe ceilalți să te influențeze, mai ales dacă presupune să-ți schimbi unele opinii sau obiective. Astăzi este despre suport, despre ajutor, nu despre cine are dreptate.

Peşti: Ascultă-ți gândurile, urmărește-ți emoțiile, amintește-și dorințele. Este esențial să ții cont de ceea ce-ți dorești, de ceea ce simți. Este important să te pui pe primul loc. Nu înseamnă că îi vei neglija pe ceilalți, ci vei căuta să nu uiți de drumul tău.

Vizualizări: 980

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: