Horoscop

Valabil pe 27 august

Berbec: O zi în care adevărul iese la suprafață, vezi dincolo de aparențe, de măști. Ascultă-ți intuiția, te îndeamnă astrele. S-ar putea să te afli în lumina reflectoarelor, să ți se ofere oportunitatea să-ți exprimi punctul de vedere, să te afirmi și să-ți placă acest lucru.

Taur: S-ar putea să fie nevoie să alegi, să iei decizii prin care poate renunți la ceva sau chiar cineva, cel puțin pentru o anumită perioadă. Este nevoie să discerni între cei care au cu adevărat nevoie de ajutorul tău și cei care doar caută să fie băgați în seamă.

Gemeni: Cuvintele cele mai potrivite pentru azi: ordine, seriozitate, corectitudine, maturitate. E nevoie să fii înţelept și pragmatic atât în sarcinile care țin de serviciu, cât și în cele ce țin de viața personală. S-ar putea să fie nevoie să iei unele decizii și pentru cei dragi.

Rac: Deși va părea o zi agitată, cu multe sarcini de rezolvat și multe activități care vor începe cu „trebuie să…”, va scoate la iveală și unele reproșuri, nemulțumiri. În același timp, vei avea și posibilitatea de a le discuta, de a le dezbate, de a le înțelege ți de a le depăși.

Leu: Azi vei discuta chestiuni importante legate de serviciu, de carieră, de afaceri, de muncă. Sunt bine aspectate întâlnirile, ședințele, poți primi unele informații utile de care ar fi bine să ții cont. Această zi îți poate aduce vești bune din partea unei persoane dragi.

Fecioară: Astăzi ești mai creativ, mai interesat de hobby-uri și pasiuni, de artă, de frumos. Îți folosești imaginația, indiferent ce sarcini vei avea de dus la îndeplinire. De asemenea, ar fi bine să te preocupi mai mult și de viața ta amoroasă, te îndeamnă astrele.

Balanţă: Bucură-te de energiile care vin spre tine, fie sub forma unor cuvinte pozitive auzite de la oamenii cu care vei interacționa, fie de la acțiunile acestora. Zi bună să socializezi, să te bucuri de prezența altor persoane în viața ta, să faci schimb de emoții, de impresii.

Scorpion: Ești dinamic și dornic de socializare, de aceea nu este o zi de stat în casă. Îți dorești să ieși în lume, să explorezi. S-ar putea ca în această zi să fii mai romantic, să fii mai creativ, să-ți folosești imaginația. În plus, ai tendința de a flirta, spun astrele.

Săgetător: Fii mai organizat și lucrurile se vor aranja bine atât în sfera muncii, cât și în plan personal. Pot veni vești bune din străinătate, de la persoane aflate la mare depărtare. Cineva te ajută, te susține, îţi oferă o soluție la o problemă. Fii atent și recunoscător pentru ajutor.

Capricorn: Semnul tău zodiacal este în sfera resurselor. Vești bune se anunţă în sfera financiară, se mai liniștesc, se mai echilibrează unele lucruri. Evită bârfele, zvonurile, nu apleca urechea la tot ce vine spre tine. Este esențial să discerni între adevăr și fantasmagorii.

Vărsător: Ai spor la sarcinile sau proiectele creative sau cele făcute cu ajutorul altora. S-ar putea să apară unele treburi urgente, care trebuie rezolvate rapid și vei da dovadă de ingeniozitate. Cadru astral minunat pentru a ieși în evidență și chiar vei reuși astăzi.

Peşti: Lucrurile se așază de minune pentru tine, fix când te aștepți mai puțin și, mai ales, de unde te aștepţi mai puțin. Ești încrezător și te apuci cu multă ușurință de lucruri și activități care doar cu ceva timp în urmă ți se părea greu, irealizabil. Despre ce este vorba?

Vizualizări: 1,048

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: