Horoscop

Valabil pe 7 septembrie

Berbec: Atitudinea pe care o aveți stă la baza rezultatelor excelente, ca atare luptați din răsputeri cu încercările celor din jur de a vă întrista, de a vă împovăra cu necazuri, de a vă trage înapoi. Dacă vreți o zi excelentă, înconjurați-vă de oameni optimişti şi tonici, conform stării de bine de azi!

Taur: Nu scăpați de sub control mersul unei situaţii şi asta vă ajută să vă duceți la capăt cu succes orice misiune. Nu vă abateți de la reguli, nu depăşiți măsura, nu exagerați în nicio direcţie şi toată această forţă de a stăpâni situaţia în acest mod vă duce la rezultate dintre cele mai bune.

Gemeni: Un final de drum de mult anunţat se materializează astăzi şi vă lasă fără direcţie. Nu îl priviți ca pe un eşec, ci ca pe o ocazie bună de a lua o pauză şi a vă detaşa de toate, ca, mai apoi, să gândiți o strategie nouă. Nu vă ies toate cum sperați, dar din toate aveți ceva de învăţat.

Rac: Vă copleşeşte o emoţie greu de explicat şi de controlat, pentru că se apropie un eveniment care vă inspiră un pic de teamă. Nu ştiți cum se vor desfăşura lucrurile, de aceea aveți trac. Sunteți influenţat negativ de cei din jur, care vă vorbesc despre acel moment mult aşteptat în tonuri ceva mai sumbre.

Leu: Plecați la drum cu un sentiment neplăcut, de parcă nu e o călătorie pe care doreați s-o faceți. Considerați că ați fi avut alte lucruri mai interesante de făcut. Pentru că plecați fără nicio tragere de inimă, nimic nu vă convine, toate par să meargă pe dos.

Fecioară: Găsiți o persoană care vă seamănă leit ori ca fire, ori ca aspect exterior, și faceți echipă bună cu ea, vă susţineţi unul pe altul şi vă place să fiţi permanent împreună. Vă stimulaţi reciproc exact calităţile caracteristice zodiei: comunicativitate, sociabilitate, isteţime, spontaneitate.

Balanţă: Aveți impresia că lumea nu vă înţelege, că interpretează greşit tot ce spuneți, dar, sincer, exagerați un pic cu supărarea. Dacă sunteți laconic în comunicare şi vreți ca lumea să înţeleagă din zbor ceea ce doriți să le transmiteţi, fiți sigur că se vor naşte mari dispute pe seama ideilor.

Scorpion: Chiar dacă toate păreau să evolueze ca la carte, nu fiți chiar atât de sigur că se va menţine aceeaşi linie constantă până la capăt. Vă puteți trezi cu un obstacol picat din senin în faţă căruia trebuie să vă adaptați rapid. Nu aveți timp de gândire, vi se cere o reacţie spontană, care să repare totul repede.

Săgetător: Evenimente neaşteptate vă pot găsi făcând mai multă treabă sau chiar implicat în ceva pentru cineva dacă vi se solicită. Puteţi fi la un eveniment de la care nu vă puteţi sustrage când vreţi. Oricare ar fi scenariul, poate funcţiona în beneficiul vostru dacă alegeţi să vedeţi asta.

Capricorn: Se întâmplă multe în interiorul vostru pe care nu puteţi sau nu vreţi să le împărtăşiţi. Unele subiecte trebuie să se coacă întâi și abia apoi să vorbiți despre ele. Momentul potrivit va fi atunci când tema respectivă nu vă va mai obseda atât de mult, deci nu veți avea nicio problemă să o puneți în cuvinte.

Vărsător: Gândiți-vă de două ori înainte de a face o cumpărătură impulsivă. Poate fi vorba de un produs pe care l-aţi văzut în reclame. Dacă vă încadraţi în buget, nu e nicio problemă, dar e înţelept să faceţi unele cercetări suplimentare, poate găsiţi ceva ce vi se potriveşte mai bine şi la un preţ mai rezonabil.

Peşti: Poate că e mai distractiv să vă implicaţi în proiecte de familie şi în treburi domestice decât să lucraţi la planuri ce nu sunt încă pregătite să se coacă. Nu vă diminuaţi totuşi entuziasmul şi lăsați visele să crească în ritmul lor. Între timp, daţi-vă timp şi voie să faceţi activităţi creative, odihnitoare, distractive.

Vizualizări: 906

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: