Horoscop

Valabil pe 3 septembrie

Berbec: Vi se propune o colaborare şi n-o să ziceţi nu pentru că vor fi nişte avantaje, deloc de neglijat. O să fie o perioadă de acalmie în relaţia de cuplu şi vă gândiţi la o casă, poate mai aveţi şi o bucăţică de concediu şi vă sfătuiţi unde să vă duceţi.

Taur: Se poate s-aveţi o discuţie între patru ochi cu fiinţa iubită ca să vă edificaţi asupra unor probleme de familie. Vi se rezolvă nişte chestiuni care ţin de muncă în particular şi poate deblocaţi şi nişte sume de bani ca s-aveţi pentru lucrurile care nu mai suportă amânare.

Gemeni: E posibil, să ştiţi, să vă-ndrăgostiți - lulea - de cineva nou apărut în peisaj pentru că o să vă armonizaţi din mers. Poate vă faceţi programul în funcţie de cei mici, pe care vreţi să-i duceţi la un muzeu, o grădină zoologică, la piscină, la un escape room, sau la locul de joacă.

Rac: Se poate să primiţi fie bani, fie un cadou, în semn de apreciere, de simpatie, de dragoste, poate fi un motiv anume. La voi apar noutăţi şi o să vă mobilizaţi să fiţi prompţi în replică, să prindeţi din zbor o ofertă de lucru, sau o altă şansă de afirmare.

Leu: Se poate să lucraţi la ceva care să adune în jurul vostru nişte oameni şi fiecare să contribuie cu o idee, o strategie. Puteţi face rost de bani şi puteţi încerca şi la şefi să vă mărească salariul său să găsească alte compensaţii care să conteze la bugetul familiei.

Fecioară: Se poate să se rezolve o problemă de sănătate şi să aveţi mai mult spor la treabă de-aici înainte. E de făcut o schimbare şi e bine să fiţi convinşi să nu umblaţi cu jumătăţi de măsură, ca să vă cârpiţi - atacaţi frontal şi n-o să regretaţi.

Balanță: O să vă faceţi şi voi ordine-n viaţa, să vă cumpăraţi o casă, c-aveţi de gând să deveniţi părinţi anul viitor. Aveţi idei, v-aţi făcut planuri pentru viitorul apropiat şi o să puneţi toate resursele la bătaie ca să vă faceţi văzuţi, auziţi, înţeleşi.

Scorpion: Poate faceţi ceva cu maşina - o duceţi la reparat, sau doar la o revizie, şi dacă verdictul e sumbru vă luaţi alta. Poate-o să faceţi un transfer dintr-un departament în altul de la o şcoală la alta, poate, sau vă mutaţi rezervele financiare la altă bancă.

Săgetător: Poate vă strângeţi în jurul unui nucleu de oameni valoroşi ca să daţi lovitura în afaceri, sau într-un domeniu oarecare. O s-aveţi prilejul să ieşiţi la rampă cu ceva nou care să vă pună în valoare, că aveţi ceva de spus şi se crează cadrul potrivit şi nu e de ratat ocazia.

Capricorn: E cineva care şi-a pierdut răbdarea şi vrea să ştie dacă puteţi pleca împreună în vacanţă, sau nu e posibil acum. Poate va trebui să daţi un răspuns ferm şi nu sunteţi - încă - pregătiţi, dacă mai puteţi amâna decizia ar fi bine, dacă nu faceţi un efort şi ziceţi DA sau BA.

Vărsător: Poate-ați ales deja o şcoală, o grădiniţă şi ce sport vor face copiii voştri - v-aţi făcut temele ca părinţi. E posibil să vină ceva bani de la serviciu şi să vă mai luaţi una, alta şi pentru voi c-aţi rămas restanţieri la capitolul vestimentaţie, că le-aţi tot luat celorlalţi.

Pești: E bine să fiţi precauţi la volan, să evitaţi amenzile, şi să aveţi şi actele la voi, şi să nu fie expirate. Se poate să mai încercaţi şi la a doua vedere o relaţie cu cineva care-şi doreşte să fiţi împreună şi poate de data asta percepeţi alte vibraţii comune.

Vizualizări: 1,325

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: