Horoscop

Valabil pe 2 septembrie

Berbec: Zi dinamică la nivel afectiv. Îți exprimi mai ușor emoțiile, trăirile, sentimentele. Ești mai deschis în fața partenerului, cauți momentele pasionale. Vrei să ieşi din rutină, să ai parte de experiențe noi, cauți noi strategii ca relația amoroasă să funcționeze mai bine.

Taur: Dacă zilele trecute interesul tău a fost mai mult asupra sferei căminului, acum îți vei îndrepta destul de mult atenția spre sectorul profesional. Ești interesat de viitor, de dezvoltare, de creșterea veniturilor, de durabilitate, de expansiune, de profit, de succes.

Gemeni: Este esențial să stabilești priorităţile, să clarifici anumite chestiuni, să nu mai fugi după mai multe lucruri în același timp. Trebuie să dai dovadă de mai mult realism, să conștientizezi limitele, barierele, resursele personale de care dispui. Odihneşte-te mai mult.

Rac: În prim-plan sunt legăturile, relațiile, colaborările, conexiunile. Cadru astral bun ca să-ți îmbunătățești anumite relații, mai ales dacă este vorba despre cele de colegialitate, dar, în acelaşi timp, să cunoști noi persoane. Poți renegocia termeni, condiții, contracte.

Leu: Astăzi este despre relații, iar cel mai bun sfat pe care-l au astrele pentru tine este să cauți calea de mijloc, să te lupți să menții echilibrul, chiar dacăa anumite diferențe de opinii sau metode de lucru ori de acțiune sunt evidente, vizibile. Calea de mijloc este de aur!

Fecioară: Ești tonic și ai un spirit de invidiat. Știi ce îți dorești și știi și cum poți să obții acel lucru. Nu este cel mai bun moment să faci comparații, nu te uita în ograda vecina, pentru că niciodată nu poți ști cu obiectivitate care este adevărul și ce este doar aparență.

Balanţă: Moment bun să faci un pas în față, să ieși din zona de confort. Cauți să descoperi lucruri noi, să ai parte de alt fel de experiențe. Te lași purtat de spiritul de aventură. Sunt bine aspectate discuțiile cu superiorii sau partenerii de afaceri, cât și noile colaborări.

Scorpion: Nu mai insista, nu te încăpățâna. Nu te ambiționa să faci lucrurile numai după bunul tău plac, ci ascultă și părerile celorlalți. Chibzuiește cu mai multă atenție planurile, calculează-ți cu grijă finanțele și eforturile, ai mai multă răbdare și încredere.

Săgetător: Ești foarte motivat să-ți depășești limitele, cauți să ieși în evidență. Sfatul astrelor este să nu riști inutil dacă nu ești convins de rezultate. În plus, ar fi bine să fii mai echilibrat și mai atent în ceea ce privește stilul tău de viață, să-ți oferi și momente de relaxare.

Capricorn: Zi bună pentru cercetare, analiză, studiu. Ai câteva idei, metode sau strategii pe care astrele te încurajează să le faci cunoscute. De asemenea, sunt foarte bine aspectate proiectele pe termen lung, colaborările, pot apăarea unele oportunități în plan profesional.

Vărsător: Ar fi bine să dai dovadă de mai multă diplomație, mai ales dacă ai discuții serioase la serviciu sau în plan profesional. Nu te încăpățâna, riști să înrăutățești lucrurile. Nu te lăsa influențat de orgoliu și fii puțin mai rezervat atunci când gestionezi azi banii.

Peşti: Se deschid noi perspective, apar noi ocazii, se deblochează o situație, se eliberează o cale și fie vezi direcția bună de urmat, fie cum ar fi bine să acționezi. Zi bună şi pentru negociere, poate aduce reușite, progres, îți poate îmbunătăți imaginea publică.

Vizualizări: 881

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: